miercuri, 7 februarie 2024

Ceea ce vine spre Omenire este uriaș

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați de progresul vostru acolo pe Pământ și vrem să știți că ați atins un nivel de conștiință, o vibrație generală, în care sunteți pregătiți pentru mai mult din ceea ce vă oferim. Lucrăm în acord cu multe alte colective de aici, din tărâmurile mai înalte, să vă oferim diferite actualizări, activări, acordări și descărcări pe care le facem. Prin urmare, nu ne asumăm meritul complet și total pentru ceea ce va veni spre voi, dar vrem să știți că luăm parte la ceea ce urmează să vină înspre voi toți. 

Veți primi actualizările de care aveți nevoie ca să puteți gestiona energiile de o frecvență mai înaltă. Aceste actualizări vor avea loc la nivel celular și de ADN, precum și în sistemul vostru de chakre. Primiți descărcări și acordări care să vă ajute cu conectarea conștiinței. Deveniți vehicule mai bune, recipiente mai bune pentru energiile de o frecvență mai înaltă care pot fi canalizate de voi toți. Adeseori canalizați fără să știți cu toții, dar veți deveni mai conștienți de acele momente pe măsură ce mergeți înainte. 

Vă sunt, de asemenea, oferite activări ale mai multor conștiințe ale sinelui vostru mai înalt în corpul vostru fizic astfel încât să vă puteți cunoaște pe voi înșivă ca ființe multidimensionale care sunt capabile să ajungă în toate celelalte sisteme și dimensiuni în care ați dori. Vrem să știți că ceea ce vine este uriaș și că faceți parte din pregătirea pentru ceea ce urmează. Munca pe care voi o faceți cu voi înșivă și modul în care răspândiți în jurul vostru informații mai înalt vibraționale este ceea ce pregătește omenirea pentru ceea ce va urma. 

Așa că, faptul că vă faceți partea voastră, vă face apți pentru aceste actualizări, descărcări, activări și acordări. Sunteți acordați cu energiile cinci dimensionale. Sunteți pregătiți acum pentru că v-ați deschis inimile și mințile. Chiar și credințele voastre se deschid să permită mai multe posibilități, iar când eliberați acele limitări trei dimensionale în mod conștient, faceți loc pentru mai mult din ceea ce este de natură cinci dimensională. Și, desigur, veți continua să vă apropiați din ce în ce mai mult de dimensiunea a cincea până vă veți regăsi sălășluind tot timpul în acel interval de frecvență. 

Vrem să știți că este inevitabil să aveți contact deplin cu e.t. acolo pe Pământ și este inevitabil să treceți în dimensiunea a cincea, dar dorim și să aveți cea mai bună experimentare posibilă a ambelor acestor lucruri. Vă oferim tot ceea ce putem ca să vă pregătim și, de asemenea, vrem să știți că toate învățăturile pe care vi le oferim sunt menite să vă pregătească pentru ceea ce vine și să vă ajute să trăiți vieți mai bune acum, vieți care sunt mult mai plăcute, mai distractive, mai interactive. Aveți capacitatea să vă conectați conștiința la atât de multe alte puncte ale conștiinței din acest univers și tot ceea ce sunteți pe cale să primiți vă va ajuta în toate aceste eforturi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.