sâmbătă, 3 februarie 2024

Acest lucru este atât de valoros încât nu-i puteți pune un preț

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne angajăm foarte activ cu voi toți în timp ce dormiți, la fel ca multe alte ființe și colectivități, și dorim să știți cât de valoroase sunt perspectivele voastre pentru noi toți atunci când ne întâlnim cu voi. Sperăm că înțelegeți că acolo voi sunteți cei din prima linie și voi conduceți, făcând munca grea de ridicare, lucrând din greu și este nevoie să știm cum este să faceți asta. Vă putem observa; vă putem măsura vibrația, dar atunci când ne-o spuneți direct, când ne comunicați cum este, atunci obținem cea mai bună înțelegere posibilă.   

Asta este ceea ce trebuie să faceți și unul cu celălalt. Oamenii trebuie să comunice între ei, deși voi încă așteptați să deveniți complet telepatici unul cu celălalt. Trebuie să existe întotdeauna o mai bună înțelegere între oameni. Acesta este cel mai bun mod să aveți orice fel de relație cu o altă persoană, fie că este romantică, familială, de prietenie, colegială, orice tip de relație aveți, trebuie să comunicați. Trebuie să faceți tot posibilul să-i explicați altuia ce experimentați, astfel încât să poată intra pentru o clipă în pielea voastră și să poată să-și extindă înspre voi compasiunea. 

Comunicarea generează compasiune. Compasiunea ridică nivelul de conștiință, vibrația generală a colectivului, iar voi toți vă apropiați din ce în ce mai mult de acel moment al ascensiunii pentru că v-ați deschis. Vă spunem în mod constant să vă deschideți față de noi, față de arhangheli, față de maeștrii ascensionați, față de toate ființele cu o frecvență mai înaltă, dar mai trebuie să vă deschideți și unul față de celălalt și să vă dați seama că persoana cu care comunicați este Sursă de Energie la fel de mult pe cât este un arhanghel. Doar și-au luat o formă diferită și au fost de acord să opereze dintr-o vibrație diferită. Dar, din nou, la fel ați făcut și voi și trebuie să vă înțelegeți unul pe celălalt ca să vă puteți ajuta cel mai bine unul pe celălalt. 

De asta are nevoie omenirea cel mai mult; trebuie să înțelegeți de unde vine altcineva, cum sunt experimentările lor pentru ei și, cel mai important, ce simt în legătură cu acele experimentări. Acum, dacă tu ești cel care este mai iluminat, atunci s-ar putea să fie nevoie să scoți emoțiile din persoana cu care vorbești punându-i întrebările potrivite. Ajutându-i să intre într-o comunicare mai bună cu ei înșiși, le oferiți tot ceea ce au nevoie ca să-și ridice vibrația și să ascensioneze. Voi sunteți cei care sunteți acolo să vă ajutați unul pe celălalt să vă întoarceți acasă la Sursă. Asta este ceea ce faceți cu toții acolo împreună și este atât de important să vă recunoașteți rolurile unul în viața celuilalt. 

Acum, puteți oricând alege să jucați un rol ușor diferit față de o persoană atunci când vă servește și îi servește și acelei persoane să schimbe acel rol, dar legătura dintre voi și ceilalți oameni cu care comunicați în viața voastră este întotdeauna acolo, iar asta este important să o recunoașteți și voi. Acestea sunt lucrurile pe care sunteți meniți să le faceți; sunteți meniți să aveți dorințe, să întreprindeți acțiuni, să aveți sentimente și să le simțiți, să comunicați unul cu celălalt. Sunteți meniți să creați, să experimentați, să iubiți, să serviți. Nu trebuie să fie mai complicat de atât, devine mai complicat doar atunci când nu comunicați, pentru că cu cât mai puțin comunicați, cu atât este mai multă confuzie și cu cât este mai multă confuzie, cu atât mai mult aveți tendința să fiți în minte. 

Dar, pe măsură ce vă deschideți gura, vă deschideți inima, și pe măsură ce vă deschideți inima, dați cuiva ceva atât de valoros, încât nu-i puteți pune un preț și nici n-ar trebui să încerce nimeni să facă asta. Amintiți-vă acest lucru în toate interacțiunile voastre cu ceilalți oameni și veți evita atât de multe conflicte și atât de multă confuzie și veți trăi într-o armonie mai mare unii cu alții și veți ascensiona cu ușurință și bucurie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.