marți, 13 februarie 2024

Asta este munca voastră, scopul vostru, indiferent de situație

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne bucurăm pur și simplu să vă vedem pe toți cum creșteți, vă expansionați, evoluați și ascensionați. Suntem ca niște părinți, sau bunici, mândri privindu-vă cum faceți primii voștri pași. Știm că v-a fost mult mai ușor să faceți primii voștri pași decât v-a fost să faceți față la tot ceea ce ați avut de făcut în viața voastră. Știm că să vă simțiți sentimentele este o problemă dificilă. Este un lucru foarte provocator de făcut. Știm că să fii iubire în fața urii nu este ușor. Știm că în acest moment foarte puțini oameni de pe Pământ ar încerca măcar acest lucru, dar știm că vorbim acelui segment al populației care știe cât de puternic este să fii iubire în fața a tot ceea ce se întâmplă în lume, unde iubirea este într-adevăr învăluită de întuneric. 

Noi vedem asta ca fiind munca voastră, scopul vostru, indiferent cine sunteți, indiferent ce faceți ca să vă asigurați existența. Noi vedem scopul vostru ca fiind alegerea să fiți iubire în fața a tot ceea ce nu se cunoaște pe sine ca iubire. Totul este Sursa și, prin urmare, totul este iubire indiferent cum arată, indiferent cum acționează sau vorbește în orice moment. Munca lucrătorului în lumină trezit este să vadă iubirea, să o simtă, să privească dincolo de giulgiul întunericului care o acoperă. Asta sunteți acolo să faceți. Așa ajutați. Este cel mai eficient lucru pe care-l puteți face ca să vă schimbați pe voi înșivă, să vă schimbați viața și să vă schimbați lumea. 

Singurul truc implicat aici este că uneori trebuie să treceți prin propriul vostru întuneric ca să ajungeți la ea, iar acest lucru nu este confortabil. Asta este o comandă grea; nimeni nu vrea cu adevărat să facă asta, dar este ceea ce voi sunteți acolo să faceți. Este ceea ce v-ați înscris să faceți, și voi sunteți aceia pentru că voi primiți acest mesaj. Nu toți vor să primească chemarea să facă asta. Acest mesaj, cu siguranță nu vine împachetat în ambalaje strălucitoare și atrăgătoare. Vă spunem că este greu să ajungi în acel loc și știm că este greu să fii dispus să privești întunericul care învăluie iubirea, dar știm și că nu există nimic mai satisfăcător. Iar în cele din urmă, toată lumea o va face, indiferent de unde se află acum în călătoria lor. 

Se întâmplă ca voi să fiți liderii mișcării, iar mișcarea este o mișcare a iubirii. Iubirea vindecă tot; iubirea ne leagă pe toți. Și iubirea este ceea spre ce ne îndreptăm cu toții; este baza originii noastre. Nu putem să nu mergem acolo, pentru că toate căile duc în cele din urmă la iubire, dar când știi asta și știi cum să te îndrepți în acea direcție, ce călătorie ușoară și lină ai și cât de plăcută este. Ne place să vă privim cum faceți asta și vă invităm să vă alăturați nouă să vă priviți și să vă apreciați pe voi înșivă în această călătorie și ce călătorie magică și minunată este.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.