duminică, 18 februarie 2024

Deveniți Sinele vostru Mai Înalt și faceți cunoștință cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem atât de multă iubire pentru voi cei de acolo, de pe planeta Pământ, și știm că și voi aveți multă iubire în voi față de noi și de celelalte colective din celelalte sisteme stelare de care sunteți conștienți. Vă înțelegem fascinația pentru alte sisteme stelare și alte ființe și apreciem că aveți acea dorință să vă apropiați și să vă conectați. Știm, de asemenea, că există multe aspecte fascinante ale planetei Pământ, ale semenilor voștri și ale voastre înșivă pe care să le explorați în timp ce continuați să vă apropiați de momentul contactului extra-terestru deplin. 

Pe măsură ce descoperiți ce este interesant și incitant în legătură cu omenirea și viața pe Pământ, vă simțiți mult mai vrednici, mult mai vrednici de atenția e.t. de care sunteți atât de fascinați. Sunteți acolo să vă ridicați, să vă ridicați statutul astfel încât să vă puteți alinia cu ceea ce este mai înalt dimensional și mai înalt vibrațional. Și nu faceți asta oferindu-ne nouă toate laudele, tot meritul și văzându-ne ca fiind singurii din galaxie care le au pe toate împreună. 

Voi deveniți minunatele ființe care sunteți cu adevărat în fiecare moment al fiecărei zile și dacă puteți simți asta cu fiecare respirație pe care o faceți, vă puteți apropia mai mult de adevărul despre cine sunteți. Sunteți ființe multidimensionale infinite de iubire și lumină și meritați să vă experimentați pe voi înșivă în acest fel. Este timpul ca voi toți să vă cunoașteți așa cum sunteți cu adevărat și sunteți pregătiți să faceți acești pași vibraționali următori, să o simțiți și să o înțelegeți într-un mod foarte visceral. Sunteți pregătiți să deveniți sinele voastre mai înalte, iar aceia dintre voi care înțelegeți că această posibilitate există, o faceți deja și o faceți foarte conștient. Sunteți pregătiți să vă îmbarcați în multe călătorii atât în afara cât și în interiorul vostru și ne-ați demonstrat acest adevăr atât nouă cât și vouă înșivă. 

Pe măsură ce începeți să trăiți adevărul a cine sunteți cu adevărat, veți vedea că pentru voi există chiar acum toate posibilitățile și că v-ați îndepărtat deja de atât de multe limitări ale voastre. Veți vedea că sunteți întregi și compleți chiar acum și că sunteți pregătiți să vă îmbarcați în următoarea călătorie de expansiune care este unică pentru fiecare dintre voi. Și nu, nu este nevoie să știți care este asta chiar în acest moment. Nici nu este nevoie să stați și să vă stoarceți creierii ca să vă dați seama. Trebuie doar să continuați să faceți pași înainte cu acea credință și acea cunoaștere că vă îndreptați spre ceva care este mai mare și mai bun și veți recunoaște, totodată, că acei pași sunt pași pe care-i faceți în interiorul vostru. 

Pe măsură ce atingeți infinitul și eternul din interiorul vostru, vă îmbarcați în multe călătorii ale conștiinței care vor avea ca rezultat faptul că stați față în față cu un extra-terestru. Iar acel e.t. va fi un alt aspect al vostru care sunteți cu adevărat ca suflet, ca un aspect al Sursei.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.