sâmbătă, 10 februarie 2024

Asta este partea noastră în nașterea unei lumi noi

Conștiința colectivă prin Aluna Joy 

Darurile profunde și unice cu care ne-am născut sunt chiar acelea pe care le considerăm ca de la sine înțelese. N-a trebuit niciodată să ne luptăm să le dobândim sau să creștem în aceste daruri. Cu toate acestea, am crescut mai mult decât considerăm noi. Ne-am născut cu aceste daruri. Pur și simplu. 

Pentru că nu știm cum se simte să nu avem aceste daruri, nu putem face distincție între a le avea și a nu le avea. Nu avem un program de schimbare magică a realității în care să ne înlăturăm temporar darurile, astfel încât să putem simți cum ar fi să nu avem aceste daruri. Ele fac atât de mult parte din cine și ceea ce suntem încât sunt ca respirația sau bătăile inimii noastre. Pur și simplu nu le observăm. Și ne trăim viața automat prin aceste daruri, fie că o știm sau nu. 

Ne luăm moștenirea stelară ca de la sine înțeleasă, dar umanitatea noastră colectivă și costumul nostru spațial uman ne șochează atât de mult. Restricțiile, greutatea, gravitația și timpul liniar nu sunt naturale pentru ființa noastră eternă și originală. Asta nu este casa noastră de origine, dar o iubim atât de mult. Dar, noi nu am venit aici pentru noi. Am venit aici pentru omenire și pentru Pământ. Am venit aici să fim în serviciu. 

Ne desfășurăm viața umană cu un tip de puritate și inocență neatinsă, așteptându-ne ca toți cei din jurul nostru să aibă aceleași daruri pe care le avem noi (nici o judecată aici), iar acest lucru ne aduce atâtea necazuri și poate fi izolator. Uneori ne-am dori să fim pur și simplu ”normali”. Dar aceste daruri cu care ne-am născut nu sunt o greșeală și nici nu sunt pierdute pentru noi. Acesta este momentul nostru ca să ne scufundăm adânc și să ne descoperim darurile absolut naturale și profunde cu care ne-am născut. Pentru asta am venit aici. Am venit aici să ne strălucim acest dar. Asta este partea noastră în nașterea unei Lumi Noi.


Traducere Monica Poka

Primit pe mail


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.