luni, 5 februarie 2024

Schimbări mari în voi și pe Pământ

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Observați schimbările care au loc în voi și observați, de asemenea, că sunt mai multe schimbări pe care ați dori să le vedeți, pe care ați dori să le experimentați. Și uneori vă săturați și credeți că sunteți blocați sau că trebuie să fi făcut ceva de ați împiedicat schimbările pe care vreți să le vedeți să se concretizeze. Vedem asta în omenire din nou și din nou și vrem doar să vă asigurăm că nu este nimic în neregulă cu niciunul dintre voi. 

Vă puteți întotdeauna relaxa mai mult și deschide mai mult. Puteți întotdeauna lăsa mai mult să intre, dar uneori trebuie să înțelegeți că există o sincronizare perfectă ca lucrurile să se desfășoare și uneori este nevoie să aveți mai multă răbdare decât vreți în general să aveți. Creați tot ceea ce vreți să experimentați, dar încă trebuie să mai aveți un decalaj între ceea ce creați și manifestați în realitatea voastră. Acest lucru este valabil în majoritatea cazurilor. În unele cazuri sunteți în măsură să vă demonstrați că manifestarea instantanee este posibilă sau cel puțin decalajul de timp este atât de scurt încât ar fi putut la fel de bine fi o manifestare instantanee. 

Unul dintre lucrurile pe care sunteți acolo să le experimentați este să dați drumul. Sunteți acolo să experimentați renunțarea, încrederea, credința și predarea și niciunul dintre aceste lucruri nu pare să vină împreună cu faptul de a fi un creator conștient, dar voi le asociați cu măiestria. Iar unul dintre lucrurile pe care le puteți observa despre aceia dintre noi care formăm acest colectiv și viețile noastre pe Pământ este că nu aveam tendința să fim nerăbdători. 

Am văzut că au existat probleme acolo pe Pământ, că sunt lucruri care ar trebui abordate, dar nu ne-am așteptat la schimbări masive și majore peste noapte. Uneori se întâmplă cu un individ, dar nu de multe ori cu o întreagă societate sau o lume. Prin urmare, fiți buni și blânzi cu voi înșivă și nu săriți la concluzia că faceți ceva greșit sau blocați să se întâmple ceva ce doriți cu adevărat să se întâmple. Mai degrabă, dați drumul și relaxați-vă. Căutați oportunitatea să vă bucurați de momentul în care vă aflați și fiți siguri că tot ceea ce doriți să experimentați vă iese în cale. Este creația voastră și o veți lăsa să vină în sincronizarea perfectă pentru călătoria voastră. 

Este mai probabil să o lăsați să intre atunci când nu acordați atenție lipsei ei in viața voastră. Prin urmare, vă va servi întotdeauna să mergeți și să faceți lucrurile pe care le puteți face sau să vă concentrați pe ceva ce este în viața voastră și pe care îl puteți aprecia. Întotdeauna va fi important pentru voi să apreciați ceea ce v-a ieșit deja în cale și să căutați oportunități să vă bucurați de ceea ce ați manifestat deja. 

S-ar putea să nu simțiți că v-ați manifestat vreunul din darurile și abilitățile voastre spirituale, și dacă acesta cazul, atunci vă rugăm să vă schimbați conceptul despre ceea ce este un dar spiritual și să recunoașteți că aveți conștientizare și că dezvoltați mai multă răbdare, mai multă credință și mai multă încredere. Este de mare ajutor și să recunoașteți de fiecare dată că ați manifestat ceva, indiferent de cât de neînsemnat ar fi, pentru că să faceți acest lucru este calea către acele manifestări mai mari și acele schimbări mai mari pe care vreți să le vedeți în lumea voastră și pe planeta voastră și în toți locuitorii ei.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.