vineri, 9 februarie 2024

Fiți atenți și observați acest lucru

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton  

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Observăm cum trăiți, cum gândiți, cum acționați chiar și cum respirați și observăm aceste lucruri pentru că aspirăm să vă ajutăm în orice mod imaginabil. Știm că tot ceea ce faceți și felul în care faceți tot ceea ce faceți are o semnificație și vă invităm pe toți să încetiniți, astfel încât să puteți face și voi același lucru. Fiți atenți cum mâncați acea mâncare. Fiți atenți dacă respirați ușor sau nu atunci când conversați cu o altă persoană. Fiți atenți la modul în care faceți duș și vă îmbăiați. 

Fiți atenți și încetiniți și instantaneu veți observa tipurile de lucruri pe care le observăm în ceea ce vă privește, iar atunci când observați că ceva este în neregulă sau nu chiar așa cum ați vrea să fie, vă puteți opri mai repede din a continua să mergeți pe o cale pe care, în primul rând, chiar nu vreți să mergeți. Nu numai că vă puteți opri să înaintați pe acea cale, dar vă și puteți întoarce și vă puteți întoarce rapid și cu ușurință. Veți face asta pentru că ați ieșit de pe pilot automat și v-ați așezat pe scaunul șoferului unde aveți acces la toate comenzile. 

Nu este nevoie să controlați nimic în afara voastră, în special nu alți oameni, ca să schimbați totul în bine în viața voastră. Când vreți să vedeți schimbări în lumea exterioară, atunci ar fi bine să credeți că aveți de făcut schimbări în voi înșivă. Puteți privi lumea exterioară prin orice număr de lentile pe care le aveți în interiorul vostru și din care puteți alege. Să vă schimbați voi înșivă și să vă schimbați modul în care priviți lumea exterioară este un proces atât de puternic încât veți observa imediat diferența. 

Nu sunteți doar creatorul realității voastre, ci și experimentatorul ei, și sunteți, totodată, creatorul vostru înșivă. Prin urmare, chiar aveți toată puterea, iar atunci când vă exercitați puterea de-a alege exercitând-vă puterea atenției, ei bine, atunci aveți tot ceea de ce aveți nevoie să vă trăiți viața viselor voastre. Voi visați această viață în manifestare, în realitate și, prin urmare, ați putea la fel de bine să începeți să o visați așa cum vreți voi să fie. Și, din nou, dacă începeți cu lucrurile mici pe care le puteți observa, micile moduri în care puteți face o schimbare în modul în care faceți ceva, atunci puteți vedea efectul de undă și cum toate acestea crează lumea mai mare pe care doriți să o experimentați în afara voastră. 

Nu există nimic mai satisfăcător decât să fii maestrul/stăpânul tău însuți/însăți și al realității tale, iar noi tocmai v-am oferit cheile împărăției voastre. Când le folosiți, aveți acces la tot ceea ce se află în împărăție. Acum, mingea este în terenul vostru, și știm că majoritatea dintre voi cunoașteți deja aceste lucruri, dar mai știm și că în acest moment sunteți pregătiți să aplicați acea cunoaștere și să o aplicați într-un mod nou.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul de maeștri ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.