sâmbătă, 17 februarie 2024

Relațiile voastre romantice

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm că întotdeauna faceți ce puteți mai bine în toate domeniile vieții voastre, dar mai ales când vine vorba de relațiile voastre cu alți oameni. S-ar putea să fiți duri cu cineva cu care sunteți într-o relație pentru că sunteți duri cu voi înșivă și pentru că altcineva, sau mai mulți oameni, a fost dur cu tine. S-ar putea să faci ceea ce crezi că este cel mai potrivit într-o relație romantică, pentru că este tot ceea ce ți-ai creat ca model vreodată. 

Când te reunești cu cineva într-o relație romantică, ai la început tendința să vezi tot ce-i mai bun în acea persoană. Iar apoi, pe măsură ce trece timpul, tinzi să-i vezi toate părțile și, prin urmare, simți mai puțină iubire față de acea persoană. O persoană obișnuită va încerca să-și schimbe partenerul, va încerca să-și facă partenerul să vadă modurile sale greșite de a fi, astfel încât să se poată forma și să devină acea persoană foarte iubitoare care părea prima dată în relația dintre ei. Acum, desigur, acest lucru funcționează în grade diferite pentru diferiți oameni, dar de cele mai multe ori persoana care îi cere celeilalte persoane să schimbe, este cea care este nevoie să se schimbe. 

Este important pentru voi toți să vedeți că sunteți acea iubire pe care doriți să o simțiți și că puteți genera acea iubire în voi și să o simțiți indiferent de ceea ce face cealaltă persoană. Atunci când trimiteți iubire celeilalte persoane și sunteți iubire în toate circumstanțele, atunci primiți ceea ce credeți că aveți nevoie de la cealaltă persoană, dar o primiți din interiorul vostru. Vedeți voi, nu aveți nevoie ca altcineva să se schimbe ca voi să experimentați iubirea atunci când vă uitați la acea persoană sau vă gândiți la ea. S-ar putea să fie nevoie ca voi să vă schimbați modul în care vă focalizați pe acea persoană. S-ar putea să fie nevoie să decideți pe ce să vă focalizați atunci când vă gândiți la acea persoană, dar nu aveți nevoie ca cealaltă persoană să se perfecționeze astfel încât să-i puteți oferi pe urmă iubirea voastră condiționată. 

Mulți oameni trec de la o relație la alta crezând că în sfârșit vor găsi ”acea” persoană care va fi tot ceea ce ei cred că este nevoie să fie. Este important să vă acceptați și să vă iubiți așa cum sunteți și este la fel de important să faceți asta pentru toți ceilalți din viața voastră, indiferent dacă relația în cauză este una romantică sau nu. Știm că vă așteptați la multe de la copiii voștri precum și de la părinții voștri. Vă așteptați ca ei să fie întotdeauna în aliniere cu Sursa și să vă transmită acea iubire necondiționată a Sursei. Dar de multe ori nu pot, pentru că nu au fost învățați cum să o facă. 

Când vă spunem să intrați în interiorul vostru și să generați iubirea care sunteți cu adevărat din interiorul vostru, asta încercăm să facem. Încercăm să vă învățăm cum să găsiți iubirea care sunteți cu adevărat, astfel încât să puteți fi și să o simțiți în toate circumstanțele și în preajma tuturor oamenilor. Și atunci nu veți cere nimănui să vă completeze sau să vă iubească necondiționat. Iar acest lucru vă va face viața mult mai ușoară și vă vor face relațiile mult mai bune și vă veți umple oricând aveți nevoie pentru că o veți fi practicat și o veți fi practicat pentru că vreți să fiți într-o relație romantică iubitoare cu o altă persoană. Cu toate acestea, în cele din urmă, vreți să începeți să aveți acea relație cu voi înșivă.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.