sâmbătă, 24 februarie 2024

Începeți să faceți asta chiar acum

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă oferim cu fiecare transmisie energetică tot ce este mai bun din cine și ce suntem noi. Știm că, în timp ce o facem, noi vă dăm un exemplu tuturor despre cum să fiți în lume, în universul pe care îl creați. Vreți să faceți cel mai bun pas înainte, dar cel mai bun pas înainte este într-adevăr vibrația voastră. Este energia pe care o puneți în univers și nu are nimic de-a face cu faptul de a fi perfect ca ființă umană fizică. Dacă iubiți pe cineva și mențineți spațiul ca acea persoană să fie mai mult cine este cu adevărat, atunci nu contează cât de ciufuliți arătați în timp ce faceți acele lucruri. 

Sunteți acolo ca să deveniți cea mai bună versiune a voastră ca ființă a iubirii necondiționate, nu ca om care poate produce o operă de artă, o carte sau să creați un centru de vindecare. Toate acele lucruri sunt minunate și cu siguranță trebuie să vă ascultați intuiția atunci când sunteți chemați să creați orice pentru ca semenii voștri să se bucure împreună cu voi. Dar să vă oferiți pe voi înșivă ca ofrandă acestui univers, este suficient. Vedem atât de mulți oameni încrețindu-și frunțile în încercarea să-și dea seama ce este ceea ce au ei de oferit omenirii, ceva ce este tangibil și recunoscut de alții ca o contribuție. Pur și simplu radiați iubire și știți că aveți impactul pe care vreți să-l aveți în timp ce, simultan, vă deschideți către mai multă inspirație.   

Ceva care reprezintă acea iubire pe care o radiați va veni și prin voi și va fi produs de voi, dar dacă începeți prin a încerca să vă dați seama care va fi produsul final, atunci sunteți blocați în capul vostru, unde sunteți foarte limitați în capacitatea voastră să veniți exact cu ceea ce le veți oferi semenilor voștri. Așa că, dați drumul acelei nevoi să descoperiți ce va fi ceea ce veți oferi și continuați, în schimb, să vă deschideți în spațiul inimii pentru că acolo vă accesați sinele multidimensional. Acolo sălășluiește conștiința voastră mai înaltă. Prin asta vreți să vă rulați toată energia. Să fiți cea mai înaltă versiune a voastră înșivă înseamnă să veniți din inima voastră și vă puteți oricând folosi mintea să vă aducă aminte acest lucru. 

Vă puteți folosi oricând mintea să vă concentrați asupra inimii voastre sau a unui copac sau a unei flori sau a unui nor. Vă puteți folosi mintea să vă concentrați asupra a orice ce vă va pune în acea stare mai înalt vibrațională astfel încât să puteți primi inspirația. Apoi, odată ce începeți să creați ceea ce doriți să oferiți omenirii, trebuie să rămâneți disciplinați și să rămâneți în acel spațiu al inimii astfel încât să nu vă folosiți mintea să criticați ceea ce faceți, să ghiciți și să analizați ca și cum ar putea da greș și valoarea sa determinată. Fiți voi înșivă, veniți din inimile voastre și întâlniți-ne în acea realitate în care facem același lucru și putem co-crea împreună cu voi. Dar nu suntem singurii care vor face asta. 

Sunt atât de multe ființe care vor să colaboreze cu voi, care vor să vă iubească și să vă îmbrățișeze și să vă spună cât de minunați sunteți și toate sunt capabile să facă toate aceste lucruri pentru că au decis să fie cea mai înaltă versiune a lor însele, să vină din inimile lor și să iubească pentru că iubirea este cine și ceea ce sunt ele. Asta este ceea la ce vreți să vă folosiți mințile voastre puternice să vă concentrați și, pe măsură ce dați drumul încercării să descoperiți ceea ce ar trebui să faceți, veți simți imediat o ușurare și vă veți simți centrați pe inimă chiar în momentul următor. 

De asemenea, vrem doar să subliniem că este în regulă și dacă nu faceți nimic. Dar deveniți tot mai mult cine sunteți cu adevărat în fiecare moment în fiecare zi și ați putea la fel de bine să faceți asta în mod conștient și deliberat și ați putea la fel de bine să începeți chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.