miercuri, 14 februarie 2024

De ce vin acum Andromedanii?

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Acesta este un moment de o importanță crucială pentru omenire și noi recunoaștem acest lucru. Este unul dintre multele motive pentru care venim spre voi prin atât de mulți oameni. Recunoaștem că am participat la co-crearea lumii și conștiinței voastre și vrem să vă ajutăm să le ridicați pe amândouă. Suntem entuziasmați pentru voi pentru că știm că mai aveți mult teren de acoperit cu privire la ceea de ce sunteți capabili și dorim să vă ajutăm să vă găsiți acele abilități. 

Știm că suntem cel mai valoroși pentru voi atunci când vă oferim energii și activări, decât să venim pe planeta voastră și să vă înmânăm pur și simplu părți de tehnologie. Vă oferim energii de vindecare tot timpul și știm că dacă mai mulți dintre voi ar fi crezut că primiți energii vindecătoare, ați fi fost vindecați. Prin urmare, amplificăm aceste energii prin acest canal și prin această transmisie chiar acum. 

Sunteți ținuți în lumina Consiliului Andromedan al Luminii, indiferent unde vă aflați și fie că vă dați seama sau nu de acest lucru. Căutăm să vă deschidem puțin câte puțin ca să vă ajutăm să vă atingeți cel mai deplin potențial acolo, în trupuri fizice umane. Vă vom oferi învățături, așa cum toți ceilalți maeștri o vor face, dar, în primul și în primul rând, vrem să vă dați seama cât de susținuți sunteți. Vrem să știți că niciodată nu sunteți singuri acolo pe Pământ. Vrem să recunoașteți că ați făcut întotdeauna parte dintr-o comunitate galactică, iar acum că vă dați seama, vă puteți alătura comunității în mod oficial. 

Suntem încântați să vedem ce aduce omenirea comunității noastre galactice atunci când vă dați seama că aveți ceva de dat, ceva de oferit. Întotdeauna veți găsi ceea ce aveți de oferit intrând în voi și căutându-l. Când vă dați voie să primiți în voi toate energiile vindecătoare care sunt asupra voastră chiar acum, vă simțiți mai pregătiți să-i ajutați pe alții și veți face mult mai mult decât să-i ajutați pe alții să se vindece. Îi veți ajuta să creeze, să se conecteze, să recunoască cine sunt ei ca Ființe Sursă de Energie. Veți face asta cu ajutorul nostru și al propriilor ghizi și echipe. O veți face pentru că sunteți pregătiți să o faceți și pentru că asta ați intenționat întotdeauna să faceți în această viață. 

Vă schimbați conștiința la o viteză de frecvență mai mare în fiecare zi și o faceți în mod conștient pentru că ați fost pe o cale conștientă de ceva timp. Vă iubim. Suntem întotdeauna alături de voi și întotdeauna aici pentru voi și vom continua să menținem spațiul pentru vindecarea voastră mult timp după ce această transmisie se încheie.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.



Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.