luni, 26 februarie 2024

Ce face această viață să fie diferită?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Știm că ceea prin ce treceți acolo pe Pământ, poate fi destul de provocator uneori și știm că poate că ar trebui să vă amintiți să nu lăsați ceea prin ce treceți într-un anumit moment să vă afecteze, pentru că am văzut ce se întâmplă atunci când o faceți. Când lăsați circumstanțele vieții să vă tragă în jos vibrațional, atunci nu puteți primi răspunsurile de care aveți nevoie. Nu vă puteți vedea, gândi sau simți calea de ieșire din starea în care vă aflați, pentru că sunteți atât de concentrați pe realitatea situației voastre, fiind ceea ce este. 

Când ajungeți în noroi sau vă înnămoliți, uitați că voi ați creat problema ca să creșteți din ea. În acele momente uitați că, în acest univers al dualității, fiecare problemă trebuie să aibă o soluție. Aveți nevoie să vi se aducă aminte, uneori de către ființe și colective ca noi, că întotdeauna există o cale de ieșire, iar calea de ieșire este, de obicei, să o luați în sus. 

Cu alte cuvinte, dacă vă mutați atenția de pe ceea ce v-a pus în acea stare de frică suficient de mult și mergeți și faceți ceva jucăuș și distractiv, atunci vibrația voastră se va ridica în mod natural astfel încât soluția, răspunsul își poate găsi calea către voi, iar voi vă puteți găsi calea către el. Nu vorbim despre băgatul capului în nisip sau să vă prefaceți că ceva nu este real atunci când chiar este, pentru că sunteți acolo să înfruntați acea provocare care vă stă în față, dar sunteți acolo și să o înfruntați într-un mod diferit față de modul în care ați înfruntat-o vreodată. Asta este ceea ce face această viață diferită de toate celelalte. 

Aveți instrumente diferite în această viață. Aveți strategii mai bune în această viață. Ați încorporat în această viață învățături care sunt noi pentru voi și, prin urmare, nu vă puteți găsi prin luptă calea să ieșiți dintr-o stare de vibrații mai joase, dar vă puteți da voie uneori să vă lăsați până la fund, dacă este nevoie, ca să vă predați pe deplin, să dați drumul pe deplin. Unii oameni o iau pe această cale, dar dacă puteți scăpa de noroi pentru puțin timp uitându-vă la un videoclip care vă face să râdeți, sau intrând în ocean, sau plimbându-vă prin pădure, atunci faceți-o. Dacă știți că veți fi ajutați să vă ridicați sunându-vă un prieten foarte iubitor, plin de compasiune și cu picioarele pe Pământ, atunci faceți-o. 

Nu trebuie să treceți singuri prin ceea ce treceți și nu trebuie să vă luptați să vă găsiți calea de ieșire din gaura în care vă aflați. Este important să recunoașteți că lucrurile întotdeauna se schimbă și se schimbă în bine. Prin urmare, și circumstanțele voastre se vor schimba dacă le dați voie, mutându-vă atenția de pe ele. În caz contrar, s-ar putea să găsiți o soluție care este o rezolvare temporară, dar apoi vă veți regăsi în aceleași circumstanțe, sau în circumstanțe foarte asemănătoare, nu prea departe de drum. 

Astfel, vreți să recunoașteți că să vă ridicați vibrația este întotdeauna o idee bună, chiar dacă o faceți doar ca să vă oferiți un sentiment de ușurare. Chiar dacă nu vă așteptați să găsiți soluția la problema voastră particulară făcând ceva, faceți-o oricum. Faceți-o pentru ușurarea de moment pe care o veți obține. Dați-vă voie să vă luați o pauză de la problemele pe care le-ați creat în viața voastră pentru că pur și simplu vă bucurați să vă simțiți mai bine în acele momente în care nu vă concentrați asupra lor. 

Veți schimba circumstanțele schimbându-vă pe voi înșivă. Această metodă poate fi aplicată fiecărei probleme, fiecărui scenariu din viața voastră sau care va fi vreodată. Știm asta pentru că v-am observat suficient de mult și pentru că ne avem și noi propriile experiențe fizice în istoriile noastre trecute de care să ne folosim.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.