miercuri, 7 februarie 2024

Înăuntru sau afară?

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este momentul să începi să respiri din nou. Pe măsură ce lumea ta se îndreaptă înspre oscilațiile ascendente ale valului care sosește, este important să te asiguri că știi exact unde te afli. Universul te poate auzi spunându-ți: ” Stai ... ce? Sunt aici!" Dar, chiar ești? 

Datorită unor circumstanțe pe care ai putea sau nu să le cunoști, mai mulți dintre voi au optat să rămână în afara corpului. Pentru toate intențiile si scopurile; corpul este mic, îngrădit, face lucruri ciudate și s-ar putea să nu te simți în siguranță. Universul vrea să știi că ai învățat suficient și că te poți proteja atunci când te afli în corp. Vehiculul pe care l-ai ales când ai sosit pe planeta Pământ este modul în care te raportezi la ceilalți și înlături percepțiile preconcepute despre cum ar trebui să fie o persoană. Începi să vezi lucrurile într-un mod diferit, iar asta, dragul meu copil, este un lucru uimitor! ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.