vineri, 2 februarie 2024

Ai făcut-o!



Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

Ți-aduci aminte când s-ar putea să fi fost etichetat ca ciudat, straniu sau singuratic? Ai fost ținta praștiilor și săgeților celor care nu ți-au înțeles gândurile sau sentimentele. Poate că ai urât toate astea, dorindu-ți în tăcere să fi fost normal sau să compensezi mai mult ca să te potrivești. Unii dintre voi v-ați mișcat cât mai în liniște posibil ca să evitați neînțelegerea sau hărțuirea mereu prezentă. Nu știai că te pregătești pentru acum!

Astăzi, Universul ar dori să știi că a sosit vremea ta. Ceea ce ai experiment înainte în viața ta te-a pregătit pentru această șansă, acest moment în care să-i ajuți și să-i informezi pe cei care tocmai se trezesc la posibilitățile infinite ale lumii tale. Așteptarea și îndurarea te-au adus acolo unde ești ... felicitări, copile drag, ai reușit! ~ Creatorul


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.