miercuri, 28 februarie 2024

Dă drumul, s-a terminat

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este momentul să vă sărbătoriți noua ființă. Chiar dacă s-ar putea să fie câteva obstacole în calea fericirii voastre, acele obstacole vor cădea rapid în uitare. Aveți acum o traiectorie confortabilă către libertatea și bucuria personală. Vor fi momente în care îngrijorările voastre ar putea părea copleșitoare sau înspăimântătoare. Dar acele momente vor fi mult mai puține și mai puțin amenințătoare decât a fost adevărat în această viață sau în orice altă viață pământească. 

Asta este viața la care ați sperat și pentru care v-ați rugat. Asta este viața în care evenimentele teribile se transformă în iritații minore – poate nu imediat, dar mai rapid decât vă imaginați acum. Ziua de ieri a fost acoperită de frică. Fricile voastre pământești vor fi minime acum. Mai degrabă ca și cum v-ați înțepa la degetul de la picior în loc să vă rupeți piciorul. 

Ați intrat într-o lume nouă a ființării. 

Poate veți întâmpina dificultăți în etichetarea acestei noi vieți pentru că ea nu este prinsă în plasa fricii sau angoasei. Pur și simplu este. Chiar dacă probabil veți încerca să fiți cine ați fost cândva pentru câteva zile sau săptămâni, acea ființă nu mai face parte din viața voastră.   

Așa că, vă veți văita și vă veți plânge la început că lumea voastră se prăbușește. Doar ca să vă uscați lacrimile și să deschideți ochii la ceea ce este în loc de ceea ce a fost. Viața voastră 3D de durere și frică s-a încheiat. 

Nu vă veți prăbuși, ci veți deveni plini de viață știind în adâncul sufletului vostru că s-a terminat. Ceea ce odată era acceptabil, nu mai este. Și ceea ce odată a fost înfricoșător, nu mai este. 

S-a terminat. 

Din nou, unii dintre voi veți încerca să vă țineți de fricile voastre mai mult timp. Nu pentru că vă place să vă fie frică, ci pentru că asta este viața pământească pe care dintotdeauna ați cunoscut-o. Să vă fie frică de ce s-ar putea întâmpla, în loc de ceea ce se întâmplă. 

Dați drumul. Dați-vă voie să respirați aerul proaspăt al acestei lumi noi și al noii voastre vieți. 

V-ați luptat cu voi înșivă și cu alții. Ați experimentat dureri inimaginabile. I-ați salvat pe alții de fricile lor. Dar acum s-a terminat. 

Întâmpinați-vă cu bucurie noua voastră ființă cât de repede puteți. Unii dintre voi doresc să se agațe de ceea ce a fost doar un pic mai mult timp. Ceva similar cu speranța că cineva pe cine iubiți nu va pleca niciodată de pe Pământ, chiar dacă și voi și acea persoană știți că e timpul să facă acest lucru. Eliberați-vă sinele 3D. Este momentul să treceți în visele voastre de pace și bucurie în timp ce sunteți pe Pământ în această viață. 

S-a terminat. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Roksolyana Hilevych Photography 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.