marți, 6 februarie 2024

Tehnologia extra-terestră și tehnologia voastră interioară

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat din partea oamenilor tendința de a-și pune toate ouăle într-un coș viitor și înțelegem de ce ați vrea cu toții să faceți asta. Când priviți în jur la starea lumii în ziua de astăzi și vă întrebați încotro se îndreaptă lumea, bineînțeles că ați dori să existe o soluție care să vină în viitor, față de unde vă aflați acum. Și mulți cred că tehnologia extra-terestră va fi cea care va avea grijă de toate pentru voi. Cu toate acestea, trebuie să vă aduceți aminte că indiferent de unde vine tehnologia, aveți în continuare în voi tehnologii încă și mai avansate. 

Tot ceea ce vedeți acolo, afară, în tărâmul fizic, pre-există în tărâmul interior, non-fizic. Și, prin urmare, vă puteți schimba lumea prin gândire, prin imaginație, prin concentrare, prin frecvență și nu trebuie să așteptați un colaps financiar, un Sistem Financiar Cuantic, și nu trebuie să așteptați replicatori sau re-atomizoare, sau tehnologii care vor curăța oceanele și care vă vor cădea în mână după ce navele e.t. aterizează. Aveți puterea în voi și ați avut întotdeauna în voi puterea să creați schimbarea pe care vreți să o vedeți în realitatea exterioară. 

Acum, vă servește să credeți că soluția vine, și începând cu ideea că vine din afara voastră, vă ajută la întărirea convingerii că este posibil să trăiți într-o lume care este curată și susținătoare, egală pentru toată lumea în ceea ce privește oportunitățile disponibile. Odată ce v-ați stabilit acele convingeri, puteți începe să vă relaxați în realitățile imaginației voastre. Deci, într-un fel, vă servește să vă puneți ouăle în acele coșuri. Cu toate acestea, noi suntem aici să vă reamintim că nu trebuie să așteptați. Nu trebuie să așteptați capsulele medicale ca să fiți sănătoși. Nu trebuie să așteptați ca oamenii potriviți să ajungă în poziții de putere ca să vedeți schimbări ample și radicale pe planeta voastră. 

Nu trebuie să așteptați să vi se activeze corpul de lumină ca să vă simțiți mai ușori în corpul vostru. Puteți face totul și puteți face totul chiar acum, iar noi și alții ca noi vom continua să vă îndreptăm înspre acele tărâmuri din interiorul vostru, unde totul este posibil. Acum, când vă gândiți la sosirea acelor e.t. cu tehnologiile lor, amintiți-vă că vor veni atunci când veți fi pregătiți. Și demonstrați că sunteți pregătiți arătându-le că nu aveți nevoie de ele. Când deveniți ființe creatoare suverane care își înțeleg puterea concentrării, atunci deveniți egalii lor. Iar când vă aflați pe un teren de joc egal, vă puteți bucura mai mult de varietatea a ceea ce au ei de oferit.   

Dar voi nu sunteți acolo să aveți totul făcut pentru voi și nu sunteți acolo să aveți totul făcut ușor pentru voi. Sunteți acolo să creați aceste provocări, să acceptați aceste provocări și să vă ridicați să faceți față acestor provocări ca frumoasele Ființe Sursă de Energie care sunteți. Făcând acest lucru întâlniți mai mult din voi înșivă sub forma altor ființe dintre care unele sunt extra-terestre.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.