miercuri, 21 februarie 2024

Aveți un impact uriaș asupra acestei galaxii și a Pământului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne ocupăm de câteva chestiuni care există simultan atât pe Pământ, cât și în întreaga galaxie. Sunt, desigur, reflecții cu privire la ceea ce se întâmplă acolo jos pe Pământ și în întreaga galaxie și lucrăm să ajutăm nu numai oamenii de pe Pământ și ceea prin ce treceți, ci și pe cei pe care-i considerați e.t. în alte sisteme stelare, în alte lumi și luni și stații spațiale. Cea mai mare problemă a acestei galaxii este istoria ei, care este una cu multă violență, mult război, multă ceartă și noi căutăm să răspândim compasiune până în punctul în care destui oameni o pot simți mișcându-se prin corpurile lor, astfel încât ca iertarea să fie posibilă. 

Iertarea nu este posibilă numai printr-o plată a karmei. Iertarea este posibilă atunci când acțiunea sau cuvântul rostit care are nevoie de iertare a avut loc în momentul de dinainte de a fi posibil să ierți. Toți aveți capacitatea să faceți acest lucru și să ștergeți karma persoanei care v-a greșit, iar atunci când acest lucru se întâmplă, nivelul de conștiință în întreaga galaxie este ridicat într-o asemenea măsură încât toate ființele sunt afectate în moduri profunde. Nu trebuie să așteptați ca cineva să vă ceară iertare ca să o dați. Nu trebuie să așteptați ca cineva să-și corecteze modalitățile rele ca să-l iertați și, cu siguranță, nu trebuie să așteptați până în următoarea viață, când voi sunteți cel/cea care face acțiunea rănitoare sau rostește cuvintele rănitoare. 

Puteți avea chiar acum compasiune pentru acele persoane care v-au rănit. Puteți recunoaște că v-ar răni doar dintr-o stare de rănire pe care o poartă în ei înșiși. Puteți acorda oricui șansa îndoielii și să înțelegeți că unii oameni nici măcar nu rănesc în mod intenționat. Ei doar vă repetă ceva ce lor înșiși li s-a spus de multe ori și poate nu s-au simțit răniți de acele cuvinte pentru că sunt atât de deconectați de emoțiile lor. Dacă ați putea vedea viețile pe care le-au trăit toți acei oameni care v-au rănit, atunci ați putea recunoaște că fac tot ce pot mai bine în circumstanțele a ceea ce au trăit. 

Din nou, să faceți acest lucru ajută fiecare ființă din această galaxie și dincolo de ea. Sunt multe oglinzi în întregul univers. Și ceea ce experimentați voi acolo pe Pământ și ceea ce trăim cu toții în această galaxie se oglindește și în alte părți ale acestui frumos univers al nostru. Prin urmare, este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le aveți la dispoziție chiar acum. Este mai puternic să ierți decât să ai puterea telekineziei, teleportării, călătoriei în timp sau orice altă putere distractivă, mișto, interesantă pe care o puteți evoca cu mintea voastră. 

Este adevărat că uneori oamenii vorbesc și acționează dintr-o stare în care nu sunt atât de aliniați cu cine și cu ce sunt cu adevărat încât vă fac rău vouă, altora, lor înșiși, dar să ții ranchiună și să păstrezi resentimente nu duce decât la ceva ce continuă rănirea. Iar când continuați acea tendință de rănire, vă răniți doar pe voi înșivă și, în cele din urmă, pe ceilalți. Așa că, vă rugăm să găsiți iertarea în inimile voastre astfel încât să puteți avea acel impact uriaș asupra acestei galaxii a noastre pe care știți că vreți să-l aveți.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.