miercuri, 24 aprilie 2024

Adaptarea la noile mecanisme interioare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că vă este teamă că bucuria nu va fi niciodată proeminentă în viața voastră, că ceea ce simțiți acum este tot ceea ce există. Reveniți la frici 3D care nu mai fac parte din lumea voastră. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți dezechilibrați sau inconfortabil pentru că renunțați în continuare la ceea ce a fost și nu sunteți încă confortabili cu ceea ce devine. Este ca și cum ați actualiza software-ul computerului vostru. Chiar dacă vă adaptați repede la noile capacități, o actualizare tinde să se simtă inițial greoaie și inconfortabilă. 

Ați ajuns în etapele stânjenitoare ale ajustării la noua voastră ființă, cu toate ramificațiile pe care un astfel de salt în nou le presupune. Același lucru este valabil și pentru cei care doresc să evolueze, așa că, interacțiunile nu sunt atât de simple sau de iubitoare pe cât vă așteptați, încurajând sentimente de singurătate. Și dacă locuiți singuri, vă simțiți izolați chiar și cu computerele, cărțile, natura și televizorul vostru. Sunteți în etapa adolescenței 3D: "Nimeni nu mă înțelege, și nimeni nu mă place." 

Poate că acest mesaj vă înfurie. Unde este bucuria pe care Universurile v-au promis-o timp de luni sau ani? Când se oprește această schimbare suficient de mult încât să simțiți mai mult decât câteva minute de bucurie? La fel cum a fost valabil și pentru progresul securității interioare create odată cu îmbătrânirea 3D, această trecere de la un adult 3D la noul vostru eu, este un proces. 

Aveți toate mecanismele interioare necesare. Acum este o chestiune de adaptare la acele schimbări interioare. 

Unii dintre voi se vor adapta sau v-ați adaptat mai repede decât alții – așa cum a fost și când erați adolescenți. Așa că, unii dintre voi vă simțiți/păreți foarte mult un nou adult în timp ce alții se luptă să devină mai maturi. Vă rugăm să vă amintiți că cei care păreau atât de maturi atunci când voi vă luptați cu creșterea în maturitate a adolescentului 3D, nu erau atât de diferiți de voi odată ce v-ați accesat pe deplin personalitatea. Așa este și acum. Asta este o cursă scurtă – nu durează ani sau decenii, ci săptămâni și luni. Pământul nu are sau trebuie să aibă nevoie de ani să evolueze, așa cum era valabil când erați un adolescent care încerca să-și negocieze intrarea în maturitate. 

Desigur, mare parte din timpul vostru de dinainte de tranziție părea să fie limpezire, iar simțirile voastre actuale par atât de asemănătoare. Diferența este că limpezirile voastre 3D au avut legătură cu eliberarea unor părți din viețile voastre anterioare care v-au afectat tranziția. Ați făcut tranziția. Acum, vă poziționați și re-poziționați noile voastre abilități și interese – o sarcină care cere la fel de multă energie pe cât au cerut schimbările voastre ca adolescent 3D. 

Așa că, vă simțiți ca și cum v-ați afla în mijlocul unei adaptări fără sfârșit, uitând tot ce ați obținut, îngrijorându-vă că bucuria voastră nu se va mai întoarce sau apărea niciodată. La fel ca cumpărătorul care regretă după ce s-a mutat dintr-o casă în alta, cu gânduri precum ”În fosta mea casă știam unde e totul și-acum nu găsesc nimic” și tot așa, comparându-vă fostul mediu cu noul mediu care se simte greșit, chiar dacă vă satisface mai bine nevoile.   

Faceți parte din nou, o poziție niciodată confortabilă inițial, chiar dacă este o creștere sau o schimbare în bine. Dați-vă voie să vă ajustați acestui nou eu al vostru, acceptând inclusiv curba de învățare care este un proces natural de trecere de la confortabil la nou. 

Vă aflați în starea potrivită în interior, la fel ca toți cei care au făcut tranziția. Încetați să vă forțați în bucurie și afară din disconfort sau frică. Evoluați nu doar de la o etapă 3D la alta, ci de la o ființă la alta. Ființa voastră interioară nu mai este ființa voastră 3D, lucru care este valabil pentru toți cei care au făcut tranziția. 

Încercați să vă găsiți centrul și ființa, în timp ce negați ceea ce a fost. 

Chiar dacă s-ar putea să simțiți că ați dat greș sau că zbuciumul vostru să schimbați Pământul și pe voi înșivă din 3D dincolo de el a fost în zadar, sunteți o ființă nouă care încearcă să-și găsească locul într-o lume confuză. Mulți au făcut tranziția, dar mai sunt încă un număr de oameni care rămân ferm ancorați în 3D, așteptând ca voi și ceilalți să-i susțineți. Este ceva similar cu un frate mai mic care devine furios sau confuz atunci când fratele lui mai mare manifestă angoasa adolescentului. 

Așa cum a fost adevărat în timpul etapei voastre de adolescență 3D, nu înțelegeți neapărat logic de ce trebuie să spuneți, să faceți sau să simțiți ceva. Știți doar că asta sunteți sau deveniți. Dați-vă voie să curgeți în noua voastră ființă și lăsați-i și pe ceilalți să facă același lucru – fără teamă, ranchiună sau furie. Ceea ce a fost nu mai este. Așa să fie. Amin.  


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Roksolyana Hilevych Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.