luni, 29 aprilie 2024

Strălucește – este momentul acțiunii

Jennifer Hoffman 

O nouă săptămână ne stă în față și asta este o altă perioadă plină de potențial, cu o activitate Alfa Omega în continuă desfășurare și cu o activitate astrologică în desfășurare cu un puternic accent pe sfârșituri și începuturi și pe deplina integrare spirituală care ne mută de la polaritate la dualitate. 

Nu am avut niciodată acest tip de plasament astrologic concentrat în istoria astrologică înregistrată – am cercetat acest lucru. 

Ce înseamnă asta pentru noi este că Universul este aliniat cu ascensiunea noastră și portalurile ascensiunii sunt larg deschise. Tot ce trebuie să facem este să ne aliniem cu ele și să le integrăm. Karmă, dramă, scurgeri de energie, limitări, durere, suferință – toate sunt dezvăluite pentru că decalajul energetic dintre lumină și întuneric este imens acum. Nu există deloc o zonă gri, este fie lumină, fie întuneric și nimic în mijloc. Orice ce nu susține lumina este irelevant. 

Asta facem în prezent. Nu e de mirare că există atât de multă revelație (v-am spus că asta se va întâmpla în special în această lună și în mai și iunie) și vedem o mare împingere spre negativitate din partea energiilor dense. Ele nu numai că își pierd influența, ele sunt dezintegrate, dispersate și degradate. 

Doar păstrați-vă concentrarea asupra propriei căi de ascensiune, fiecare contribuim la frecvența generală a rețelei cu intenția pe care o avem pentru noi înșine. Și dacă lucrurile devin puțin intense în viața voastră, amintiți-vă că o intenție pentru lumină, pace, bucurie și abundență trimite frecvențele care îndepărtează toate energiile necooperante, nealiniate și concurente din viața voastră. 

Strălucește – este momentul acțiunii!

 

  

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.