duminică, 14 aprilie 2024

Lucruri mari se întâmplă pe Pământ

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Este un moment potrivit pentru voi toți să luați în considerare ce se întâmplă datorită vouă și ce se întâmplă din cauza a ceea ce este ”acolo”. Aveți tendința să dați mai multă putere la ceea ce se întâmplă în afara voastră și să luați mai puțin în considerare ceea ce se întâmplă în interiorul vostru. Acest lucru se întâmplă indiferent de faptul că sunteți treziți spiritual sau nu. Avem dorința să vă ajutăm să vă recuperați puterea, să vă aducem aminte de puterea voastră, să vă arătăm cât de puternici sunteți. 

Acum, sunt momente în care credința în ceva din afara voastră vă poate servi foarte bine și sunt alte momente în care credința în ceva din afara voastră este destabilizantă pentru voi, împiedicându-vă să aveți ceva ce doriți sau să trăiți o viață fericită, sănătoasă. Astfel, persoana care este dispusă să privească în interiorul ei și să-și pună cele mai importante întrebări, este persoana care va prospera cel mai mult acolo pe Pământ. Puneți-vă în mod regulat întrebarea ”Acesta sunt doar eu?” 

Cu alte cuvinte, este doar percepția voastră privind realitatea? Faptul că vă simțiți așa cum vă simțiți este dintr-un motiv anume, unul care este valabil pentru voi, dar nu și pentru toți ceilalți. În timp ce priviți peisajul mai vast al lumii și universului din jurul vostru, este ușor în aceste zile să atribuiți multe lucruri la ceea ce se întâmplă în afara voastră. Noi vă vom îndrepta întotdeauna înapoi în interiorul vostru să examinați care este perspectiva voastră, care sunt gândurile voastre, care sunt convingerile voastre și cum vă simțiți pentru că știm că ceea ce vă servește cel mai mult este să vă auto-examinați în acest fel. 

Acum, mereu se vor întâmpla multe pe Pământ datorită schimbărilor care sunt în curs deja, dar ori de câte ori este ceva care afectează pe toată lumea de pe planetă prin simpla sa existență, trebuie să vă dați, totodată, seama că îl afectează pe fiecare dintre voi în mod unic. Nu toată lumea este afectată de același eveniment global în același fel. Pe măsură ce vă dați seama de acest lucru, vă dați seama că prin alegerea voastră puteți determina cum vă va afecta ceva și ce veți face cu acel ceva. Dacă este ceva ce vă oferă oportunitatea să pășiți mai mult în puterea voastră, atunci folosiți-vă de el. Dacă este ceva ce simțiți că vă dez-împuternicește, atunci analizați-l. 

Intrați mai adânc în voi înșivă și întrebați-vă de ce. De ce simțiți că acest eveniment care are loc în afara voastră vă dez-împuternicește? Pentru că veți ajunge la niște înțelegeri minunate când faceți asta și este nevoie să știți cât de puternici sunteți. Trebuie să o știți și trebuie să o experimentați și nu o veți experimenta până nu o știți. Amintiți-vă că atunci când vă schimbați perspectiva cu privire la ceva, schimbați acel ceva și asta se întâmplă literalmente indiferent că o faceți conștient sau nu. 

Trăirea unei vieți conștiente de auto-examinare vă va duce foarte departe în ceea ce privește obiectivele voastre și trăirea acelei vieți pe care doriți să o trăiți. Așa că, vă încurajăm să dați putere la ceva care se află în afara voastră doar dacă credeți că vă ajută în vreun fel și să înțelegeți, totodată, că vă folosiți încrederea în acel ceva în timp ce faceți asta. Pentru că atunci poate rămâne un lucru pozitiv pentru voi și puteți avea mai multe aspecte pozitive ale vieții pe Pământ care să vă ajute în călătoria voastră. 

Suntem aici să vă asistăm în călătoria voastră oferindu-vă aceste tipuri de învățături și încurajându-vă să le aplicați în viața voastră. Știm că viața voastră se va îmbunătăți dacă o faceți și știm că nu aveți nevoie ca noi să fluturăm o baghetă magică din sistemul nostru stelar ca să facem totul mai bun pentru voi și toți ceilalți de pe Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.