joi, 4 aprilie 2024

Predicții despre eclipsa care urmează

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Aici, în dimensiunea a noua, ne apropiem întotdeauna de un alt nivel de conștiință și la fel faceți și voi în dimensiunea a patra. Pentru voi, fiecare pas înainte este un pas înainte în ceea ce privește vibrația voastră și nivelul vostru de conștiință. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la regresare, alunecare sau stagnare pentru că progresați tot timpul cu fiecare respirație pe care o faceți. Acum, doriți să înțelegeți că evoluția voastră nu trebuie să implice durere și suferință, la fel cum nu trebuie să implice haos și evenimente catastrofale. 

Vrei să înțelegeți că sunteți acolo să determinați modul în care creșteți spiritual. Puteți crește foarte repede prin meditație, dar puteți crește și făcând ceva ce vă place. Puteți crește spiritual îndrăgostindu-vă. Acum, desigur, vă pregătiți provocări, dar acele provocări sunt acolo să vă aducă aminte cât de puternici sunteți, cât de capabili sunteți să depășiți orice. Iar acest lucru este adevărat pentru că sunteți Ființe Sursă de Energie, nimic mai puțin de atât. Prin urmare, ca Ființe Sursă de Energie, vă invităm să vă creați propria experimentare a evoluției spirituale și să știți că nimic din afara voastră nu determină dacă evoluați sau nu spiritual. Puteți profita de o eclipsă, o lună plină, un echinocțiu, un solstițiu sau orice alt eveniment ca să vă acordați mai mult la energiile care vă ajută mereu să creșteți și să vă extindeți, dar nu trebuie să așteptați până când se întâmplă ceva ca să vă experimentați creșterea spirituală a sinelui. Puteți decide că veți deveni astăzi sinele vostru mai înalt pentru că dorința voastră să o faceți este atât de puternică, iar rezistența pe care o opuneți atingerii acestui scop este minusculă sau inexistentă. 

Vă spunem asta pentru că nu vrem să simțiți întotdeauna că ar trebui să așteptați să vină următoarea predicție care să vă spună că acum este momentul să treceți la următorul nivel al conștiinței voastre. De asemenea, nu vrem să credeți că trebuie să mergeți într-un loc îndepărtat și să consumați niște plante medicinale acolo ca să creșteți spiritual. Puteți crește spiritual pentru că decideți, ca suflet trezit, că asta este ceea ce vreți să faceți. Și, din nou, nimeni nu vă poate opri și nu trebuie să așteptați nimic sau pe nimeni ca să faceți următorul salt uriaș înainte. 

Întotdeauna este plăcut să așteptați cu nerăbdare ceva de genul unei eclipse sau un alt eveniment care se va petrece pe cer, pentru că vă oferă ceva ce să așteptați cu nerăbdare și de care să fiți entuziasmați. La urma urmei, voi veți determina care va fi experimentarea acelui eveniment pentru voi. În timp ce mulți alții vă vor spune că este vorba despre asta sau despre aia, va trebui să decideți ce doriți să faceți în ceea ce vă privește. Și vă promitem că puteți primi toată evoluția conștiinței care vă este disponibilă în momentul în care decideți să o faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.