miercuri, 17 aprilie 2024

Mergând acolo unde nici un alt om nu a mai fost înainte

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de fascinați de capacitatea omenirii să treacă dincolo de locul în care au ajuns alții în formă umană de pe Pământ. Am văzut-o de multe ori în istoria evoluției voastre și observăm că cei care rup tiparul, să spunem așa, o fac pentru că simt o mâncărime în ei. Și știm că aceia dintre voi care primiți aceste mesaje aveți acea mâncărime. Știm că vă simțiți pregătiți să treceți dincolo de locul în care se află restul omenirii în acest moment și vrem să recunoașteți că mâncărimea nu trebuie să fie inconfortabilă. Poate fi simțită ca o chemare; poate fi simțită ca o senzație caldă, iubitoare, care vă invită la un anumit efort. 

Poate vă simțiți inspirați să spuneți ceva cuiva și asta va fi mâncărimea voastră. Sau poate veți simți că saltul în credință pe care trebuie să-l faceți implică munca voastră, cariera voastră sau începerea unei noi afaceri. Uneori veți descoperi că chemarea voastră are de-a face cu ceva care aparent nu este atât de important, cum ar fi dacă vă ridicați și dansați sau nu la o nuntă. 

Vedeți voi, totul contează; fiecare moment este o oportunitate să fiți mai mult din ceea ce sunteți, iar aceia dintre voi care profitați de acele momente faceți cea mai mare diferență acolo pe Pământ. Cu toate acestea, cel mai important este că vă oferiți ocazia să fiți mai mult din ceea ce sunteți ca Ființe Sursă de Energie. Adeseori vă auzim exprimându-vă mâncărimea într-o varietate de moduri, inclusiv dorința să fiți în altă parte. Știm că alte locuri din galaxie se simt mai atrăgătoare decât Mama Pământ în acest moment. Și da, viața este mai ușoară în alte părți ale galaxiei și universului, dar nu ați vrut o călătorie ușoară în această viață... oricum, nu la început. 

Când recunoașteți că aveți capacitatea să acceptați ceva ce pare o provocare de netrecut și să o transformați într-o experimentare distractivă, veselă, atunci știți că ați atins măiestria. Când acceptați ceva care pare dificil și-l transformați în ceva ușor, atunci știți că v-ați ridicat deasupra nivelului de conștiință pe care cândva l-ați găsit atât de confortabil. Știm că sunteți pregătiți să faceți salturile cuantice care vă sunt posibile tuturor și știm că nu a existat niciodată un moment mai bun decât acum să o faceți. Avem încredere, de asemenea, că orice vă simțiți chemați să faceți, să spuneți sau să fiți, acea chemare va deveni mai puternică. Vă va acapara și veți simți că tot ceea ce trebuie să faceți este să dați drumul și să vă dați voie să fiți cine sunteți cu adevărat, fără toate obstacolele pe care le-ați pus în jurul a cine sunteți cu adevărat în această viață. 

Nu va trebui să le scoateți pe fiecare dintre ele afară, să le smulgeți sau să le distrugeți. Pe măsură ce vă asumați angajamentul față de voi înșivă să fiți cine sunteți cu adevărat, toate blocajele se topesc. Toate obstacolele devin dintr-o dată ajutoare. Schimbați totul atunci când schimbați un lucru și singurul lucru care vă cheamă acum este ceva ce nu mai puteți nega în interiorul vostru. Ați ajuns în acest punct în care trebuie să faceți ceea ce trebuie să faceți, trebuie să spuneți ceea ce trebuie să spuneți și trebuie să deveniți ceea ce trebuie să deveniți. Desigur, încă mai aveți liber arbitru, dar, din acest moment înainte, în această viață, pe planeta Pământ vă vedem exersând acel liber arbitru în cel mai pozitiv mod posibil. O știm; o simțim și asistăm la asta în fiecare zi alături de cei de pe Pământ care sunt pregătiți să facă acel salt de credință și să meargă dincolo de locul în care orice alt om a mers înainte.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.