joi, 18 aprilie 2024

Misiunea noastră, Scopul vostru și Dorința Sursei

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem într-o misiune, iar misiunea noastră este să transformăm conștiința în starea ei mai naturală. Știm că există oportunități extraordinare să facem asta în întreaga galaxie și univers și, totuși, suntem totodată foarte relaxați în ceea ce privește toată această treabă. Vedem că fiecare se află spiritual acolo unde se află, pentru că acea experimentare particulară pe care o are este o componentă necesară Sursei în experimentarea Sa pe Sine însăși. Prin urmare, dacă o conștiință nu este pregătită să se transforme înapoi în starea sa naturală de unime, iubire și pace, pur și simplu lăsăm acea ființă să continue. 

Vă recomandăm să adoptați și voi aceiași atitudine față de semenii voștri. Oricât de mult vă doriți ca toți ceilalți să se trezească și să fie exact acolo unde vă aflați voi în călătoria voastră, vă rugăm să recunoașteți că faptul că ei se află acolo unde se află încă servește unui scop al Creatorului, a Tot Ceea Ce Este, al Mișcătorului Primordial al tuturor lucrurilor și să dați drumul acelei dorințe. Îi puteți lăsa pe toți să fie exact acolo unde se află și să-și trăiască în continuare viața în bucurie. Nu trebuie să fiți triști pentru că altcineva nu se află la nivelul bucuriei, pentru că până și tristețea servește Sursei și toate acestea sunt în serviciul Sursei. De-asta, când acceptați ceva și mergeți cu curgerea, vă trăiți scopul; lăsați ca serviciul față de Sursă să continue. 

Când opuneți rezistență și insistați ca ceva sau cineva să fie diferit (de felul în care este n.t.), încercați să faceți imposibilul. Încercați să jefuiți Sursa de o experimentare pe care și-o dorește. Acum, întrebarea devine: ” Trebuie să aveți și voi acea experiență?” Și răspunsul este simplu. Nu, nu trebuie. Nu trebuie să aveți acea experiență pentru că altcineva o are. Prin urmare, fiecare își joacă perfect rolul, iar Sursa este mai plină pentru că a avut toate experiențele pe care Sursa le are prin noi toți. Nu vă faceți griji pentru starea lumii sau a oricui din ea. Puteți face asta dintr-o stare de iubire și compasiune, dar nu sunteți meniți să reparați o lume distrusă și nu toată lumea ar primi vindecarea pe care ați oferit-o, chiar dacă ați fi în măsură să vă apropiați de orice alt om și să oferiți o vindecare. 

Deci, ați putea la fel de bine să faceți ceea ce vă simțiți chemați să faceți și să știți că apelul vine de la Sursă. Sunteți meniți să fiți unici. Interesele voastre nu sunt întâmplătoare și puteți avea încredere că fiecare suflet se transformă. Știm și noi asta, dar încă ne place să o facem. Încă ne place să oferim ceea ce oferim și să vedem dacă pentru acea persoană este ziua în care să se transforme înapoi în ceea ce este cu adevărat ca Ființă Sursă de Energie. Renunțarea la preocupările egotice este ceva ce nu toată lumea își dorește, dar aceia dintre voi care doriți să renunțați la preocupările voastre egotice puteți să o faceți, iar să o faceți este provocarea cu care vă confruntați ca cineva care a recunoscut deja cine este cu adevărat ca Ființă Sursă de Energie. 

Viețile voastre au avut legătură cu aplicarea acestei cunoașteri fizicului și fuzionarea experimentărilor a ceea ce Creatorul este cu ceea ce este omenesc, a ceea ce este non-fizic cu ceea ce este fizic. Veți crea tot ce este mai bun din ambele lumi, deoarece veți continua să vă aliniați cu o versiune a realității în care și alții fac același lucru. Asta, desigur, cu excepția cazului în care continuați să insistați ca alții să fie mai departe decât sunt sau vor cu adevărat să fie. Relaxați-vă în unitatea conștiinței care este întotdeauna prezentă și este întotdeauna inevitabil pentru noi toți să experimentăm în acest frumos univers al nostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.