miercuri, 3 aprilie 2024

Învierea lui Yeshua (Isus Christos)

Thymus: Colectivul Maeștrilor Înălțați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici acum să vă vorbim despre înviere și despre ce înseamnă ea. Poate însemna că mori într-un corp fizic și apoi revii în acel corp, așa cum faceți în fiecare noapte când adormiți. Acum, nu muriți în fiecare noapte, dar vă părăsiți corpul și rămâneți legați sau atașați de corp în timp ce călătoriți prin planul astral și apoi vă întoarceți în corpul vostru pentru că sunteți încă conectați la el. Dar o înviere nu înseamnă o rupere a acelui cordon care vă leagă conștiința sufletului de conștiința corpului și apoi revenirea în același corp. 

O înviere este o transformare, iar transformarea este ceea ce a fost Yeshua și ce reprezintă asta. Yeshua este aici printre noi, în caz că vă întrebați. El face parte din acest colectiv și este un exemplu foarte frumos a ceea ce este posibil pentru voi toți acolo, în corpurile voastre fizice omenești. Nu trebuie să muriți ca să renașteți. Și nici nu trebuie să experimentați o traumă ca să creșteți spiritual. Pur și simplu trebuie să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și să accesați acea energie, să lăsați acea energie să curgă spre voi și prin voi, să locuiți într-un alt tip de corp, un corp de lumină. 

Prin urmare, când vorbim despre ascensiune, vorbim despre înviere și transformare, și asta și-a dorit Yeshua în pentru sine și pentru voi toți acea viață faimoasă. Yeshua a vrut ca alți oameni să-i calce pe urme, dar fără martiriu, fără răstignire. Acum, el și-a încheiat învățăturile și și-a îndeplinit misiunea și fiecare viață care se termină se termină pentru că scopul acelei vieți s-a încheiat. Așa că, a ales să verifice într-un mod foarte dramatic, la ce ar duce toate speculațiile despre cine a fost și este cu adevărat. 

A vrut ca oamenii să vadă că nu există moarte, că conștiința nu poate fi distrusă și nici nu poți distruge o idee. Învățăturile lui trăiesc încă și trăiesc datorită profunzimii lor și pentru că el a ales un sfârșit atât de dramatic pentru lucrarea sa. Acum, în cele din urmă, învierea a dovedit că trupul nu este singura casă pentru conștiință. Există și alte corpuri. Există corpuri mai ușoare și voi toți vă transformați acum în ființe cu corp mai ușor, astfel încât să puteți avea viață veșnică. Viața veșnică este ceva în care adepții moderni ai lui Yeshua cred, iar voi, toți cei treziți, credeți și în natura eternă a sufletului. 

Acum, ca suflet al vostru, puteți sălășlui în orice corp vreți și alegeți corpuri din ce în ce mai ușoare pe măsură ce ajungeți să reprezentați evoluția sufletului vostru, evoluția conștiinței voastre și direcția în care vă concentrați, pe măsură ce vă concentrați pe stări din ce în ce mai înalte ale ființei, vibrații din ce în ce mai înalte și vă dați voie să deveniți sinele vostru mai înalt cinci dimensional, sinele vostru înviat, ascensionat. Amintiți-vă că înviați în fiecare dimineață când vă treziți în corpul vostru fizic și puteți decide cine veți fi în acea zi, despre ce va fi viața voastră din următoarele șaisprezece ore sau cam așa ceva. 

Și veți continua să vă oferiți acea alegere pentru toată eternitatea și este ceva de care să vă bucurați. Asta este ceva de care să ne bucurăm pentru că experimentarea noastră nu are sfârșit și nu există sfârșit la ceea ce putem experimenta și descoperi despre noi înșine ca Ființe Surse de Energie.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Noi suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.