vineri, 5 aprilie 2024

Profeția

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Vom vorbi acum despre profeție. Pentru că este legată intrinsec de metoda în care evenimentele se manifestă. Corzile creației sunt lungi și încurcate. Vorbim aici de creație la scară de masă, nu atât de mult de evenimente personale sau individuale. Evenimentele globale și regionale care au impact și la care sunt martori un număr mare de oameni sunt, la rândul lor, create colectiv. Sunt povești, așteptări și credințe care contribuie toate la aducerea la îndeplinire a lucrurilor. 

Impactul pe care îl are fiecare asupra rezultatului final depinde atât de intensitatea, cât și de volumul inerent separat și combinat. Ce înseamnă acest lucru este că există întotdeauna posibilități multiple de rezultate. Deciziile privind modul în care evenimentele se manifestă se pot transforma în ultima secundă înainte de manifestare. Practic, orice este posibil în acest sens. 

Numărul contează. Acesta este motivul pentru care a existat un impuls necruțător pentru o narațiune unică, controlată de corporație. Cu cât numărul credincioșilor din poveste este mai mare, cu atât mai probabil este ca aceasta să devină realitate. Sunteți, desigur, conștienți de acest lucru. Natura complicată a profeției și a credinței, precum și a emoției, merită mai multe discuții. 

Pe măsură ce emoțiile trec, sunt două care se află în fruntea topurilor – frica și iubirea. Ambele sunt creatoare și la fel de puternice ca instrumente de manifestare. Ele pot fi privite ca amplificatoare deoarece susțin amprenta pentru orice este luat în considerare atunci când sunt simțite. 

Ca să o spun puțin diferit, emoția fricii este la fel de puternică ca emoția Iubirii atunci când vine vorba de perpetuarea unui eveniment. Diferența, într-un sens foarte practic, este că unul extinde în timp ce celălalt, restrânge. Universul vostru este într-o continuă expansiune. Iubirea este, prin urmare, emoția care conduce această expansiune. Frica nu are o astfel de abilitate. 

Când profeția este luată în considerare, și apoi se decide să devină credință, ea se va manifesta, cel mai probabil, atunci când Iubirea este emoția conducătoare care înconjoară credința. 

Este o țesătură încurcată de fire necesare care determină rezultatele. Fiecare dintre aceste răspunsuri către cineva sau ceva sunt influențate de profeție și iau în considerare profeția. Toate contribuie și nu există nici o modalitate de prezicere cu exactitate cum, când și ce se va manifesta. 

Ceea ce se poate spune aici este că voi dețineți controlul asupra părții voastre, care, atunci când este combinată cu a tuturor celorlalți, va produce rezultatul. Se va manifesta, oricând o va face, ca cel mai de temut sau cel mai iubit rezultat. Trebuie să o facă. Emoțiile sunt motoarele creației în orice situație. 

Alegerea contribuției voastre emoționale este ceea ce controlați. Alegerea Iubirii vă va garanta că ceea ce vă imaginați (prin această viziune a Iubirii) se va extinde doar. Deține, prin urmare, o amprentă mai puternică. Puteți vedea acum de ce controlorii voștri din trecut încearcă cu atâta sârguință să îndepărteze din dialogul vostru Iubirea ca fiind ceva util. Le susține planul să vă mențină în frică. Pentru că ființele care nu sunt conștiente și înfricate sunt contribuitoare puternice la rezultate înfricoșătoare.   

O atitudine constantă de Iubire poate părea frivolă în fața unor vremuri atât de periculoase și înfricoșătoare. Vă pot asigura că nu este. Este arma voastră secretă și forța supremă din spatele succesului vostru. Aceia dintre voi care citiți sau ascultați aceste cuvinte sunteți acum aici cu arsenale de Iubire de oferit. 

Acesta este Adevărul. Iubirea determină sfârșitul poveștii. 

Pentru că, dragii mei, oameni dragi, există un sfârșit. Se va petrece într-un moment oarecum neașteptat și într-un mod oarecum neașteptat. Acest lucru este garantat. Pentru că sunteți oameni și modul în care sunt scrise cele mai grozave povești ale voastre, cere să fie așa.* Nu se putea să fie altfel. 

Voi sunteți cei care scriu profeția și actorii care joacă în fiecare eveniment. Asta este, și continuă să fie, cea mai grozavă poveste spusă vreodată. Geniul vostru garantează că așa va fi. 

Amintiți-vă de Iubire atunci când aveți în vedere profeția. 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

*Asta este o referire la ”călătoria eroului”, care este povestea noastră. Iată definiția din Wikipedia – ”În naratologie și mitologie comparată, călătoria eroului, cunoscută și sub denumirea de monomit, este șablonul comun al poveștilor care implică un erou care pleacă într-o aventură, este învingător într-o criză decisivă și vine acasă schimbat sau transformat.”

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Matt Meisenheimer Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.