duminică, 28 aprilie 2024

Sunteți foarte treziți?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem foarte treziți în cunoașterea a cine suntem noi cu adevărat ca aspecte ale Sursei, iar când sunteți în prezența ființelor care știu asta, acea cunoaștere se transferă fiecărui individ. Asta înseamnă că cel mai bine pentru voi este să alegeți compania celor care dețin această cunoaștere ca adevăr și nu ca credință și de aceea oamenii au căutat un guru, sau mai mulți guru, de-a lungul vieții lor. Aceste transmisii nu au doar rolul să vă ofere învățături, practici spirituale sau informații. Ele au în primul și în primul rând rolul să vă ofere o acordare. Ele sunt menite să fie o reamintire pentru voi toți cine sunteți cu adevărat ca Ființe Surse de Energie care se pretind a fi ființe umane. 

În esență, voi vă experimentați ca oameni, dar în același timp vă implicați complet în interpretarea rolurilor voastre. Sunteți actori metodici, jucându-vă rolurile cât se poate de perfect, iar noi nu mai jucăm. Continuăm să ne amintim complet cine și ce suntem cu adevărat și oferim acea transmitere energetică oricui și tuturor celor care sunt interesați să aibă acea experiență. Acum, nu toată lumea este.

Unii oameni, fie că o știu sau nu, se joacă încă cu această idee de sine ca fiind doar o simplă ființă umană, dar oamenii trebuie să facă asta ca să aibă experiențe foarte specifice. Așa că, atunci când vă întrebați de ce ăsta sau ăla nu s-au trezit încă și credeți că este așa pur și simplu pentru că n-ați reușit să ajungeți la ei, gândiți-vă din nou. Acel suflet vrea să mai aibă încă acea experiență și încă nu s-a trezit în vis ca să-și ofere acea experiență specific umană care poate fi avută doar în starea de somn.   

Dar trebuie să fiți sinceri cu voi înșivă și trebuie să fiți fideli scopului vostru acolo pe Pământ și, pentru că știm că sunteți treziți spiritual, vă putem spune că una dintre cele mai mari misiuni ale voastre acolo pe Pământ este doar să mențineți acea cunoaștere a cine sunteți cu adevărat și apoi să fiți în prezența altora care încă nu au accesat acea cunoaștere în ei înșiși din diversele motive pe care le au. Nu vă faceți griji pentru ei, pentru că toți vor fi bine și sufletul fiecăruia își are experiențele planificate care îi vor trezi. Odată ce ați avut suficient de mult anumite experiențe și ați obținut tot ce ați avut nevoie din acele experiențe, atunci nu mai are sens să continuați să aveți acea experiență. 

Să vă dăm un exemplu. Să presupunem că ați fost intimidați în copilărie și acest lucru v-a afectat stima de sine, nivelul de anxietate și datorită acelei hărțuiri este multă furie în voi. Acum, ca adult, vă puteți mișca prin viață cu frica și anxietatea că cineva vă intimidează sau vă asuprește în vreun fel, dar dacă vă confruntați cu trauma din tinerețea voastră, nu veți mai crea acea experiență pentru voi înșivă. Prin urmare, este bine să recunoașteți ceea ce purtați în voi în termeni de frică, anxietate, furie și așa mai departe și este bine să le dați drumul permițându-vă să simțiți acele energii, acele emoții, mișcându-se prin voi. 

Apoi îi puteți ierta pe cei care v-au intimidat, și apoi puteți da drumul fricii și anxietății că veți fi intimidați într-un fel sau altul din nou, și apoi nu veți mai atrage acele suflete care ar fi de acord să joace rolul de intimidator al vostru ca adult, pentru că nu veți mai avea nevoie de ei să facă asta. Și apoi, puteți începe să luați decizii cu privire la tipurile de oameni cu care vreți să vă asociați și tipurile de oameni pe care vreți să îi aveți în preajmă, și puteți lăsa cunoașterea lor despre cine sunt cu adevărat să vă influențeze și să vă ofere armonizările pe care le doriți. Toți vrem să deținem acea cunoaștere cu privire la cine suntem cu adevărat cât mai mult posibil, și toți putem face asta dacă facem alegerile necesare să ne amintim pe deplin cine suntem cu adevărat tot timpul, nu doar când circumstanțele sunt perfecte. Iar de unde stăm noi, vă vedem pe toți ajunși chiar acum în acest punct.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.