joi, 25 aprilie 2024

Creația

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Vom explora faptul existenței voastre. Este acceptat fără să fie înțeles pe deplin. Această conversație vă va ajuta să vă completați înțelegerea. Pentru că este adevărat că existați. Sunteți o ființă în carne și oase în acest an 2024. Acest lucru nu poate fi pus în discuție. 

Cum ați apărut, de ce ați făcut acest lucru și când a început procesul este un subiect cu păreri diferite, care duc la concluzii diferite. Nu ne referim aici la uniunea fizică dintre bărbat și femeie care duce la concepție și, în cele din urmă, la nașterea unui copil. Ne referim mai degrabă la concepția rasei în sine. Vom vorbi despre asta astăzi. 

Există un motiv să ne referim la ”Creatorul tuturor lucrurilor” ca ”Sursă”. Pentru că viața ca întreg are un început, o singură Sursă. Din acea Sursă unică izvorăște viața. Viața nu este atât de mult o ”naștere” pe cât este o duplicare. Pentru că fiecare componentă a omului își are originea acolo și deține aceleași posibilități. Esența omului este Sursa. Ea a fost numită Iubire pură. A fost numită Lumină pură. Ambele sunt termeni valizi. 

Totuși ce este iubirea? 

Și ce este Lumina? 

Nici una nu are substanță fizică care să poată fi ținută, modelată sau visceral atinsă. Asta vă spune că esența vieții este la fel de nematerială. Acesta este un indiciu al Adevărului Pur al acestei vieți, așa cum este experimentată aici pe Pământ. 

Ați auzit probabil o referire la această viață ca fiind ”doar un vis”. Totuși, este mai precis descrisă de termenul ”imaginație”. Pentru că termenul ”vis” se referă la un moment în care renunțați la control. Pe când cu imaginația sunteți pe deplin angajați. Este o explorare activă a posibilităților și limitelor sau granițelor. Se face într-un câmp nelimitat, înainte de manifestare. 

Acest simț al imaginației dă ideea de nelimitat. În ea veți descoperi locul nașterii geniului și a strălucirii. 

Deci, viața, viața umană, izvorăște din Sursă și funcționează cu toate atributele Sursei sale, fie că sunt cunoscute sau necunoscute. Măreția omului se vede în realizările sale; emoțional, mental, spiritual și fizic. Fiecare dintre acestea își are originea în potențialul pur al omului, esența Adevărului. 

Esența este depozitarul tuturor lucrurilor. Sursa, sau Esența, stă la baza frecvenței pentru întreaga viață. 

Nu veți găsi, nu veți fi martori sau nu veți auzi nimic care nu a fost inițial imaginat; imaginat de un om. Veți descoperi în călătoria acestei vieți multe referiri la iluzie. Acesta este un termen folosit pentru lucruri văzute, simțite sau auzite pentru care nu există o definiție sau explicație. 

Să știți că ”iluzie” nu înseamnă că nu este real. În schimb, înseamnă ”necunoscut anterior”. Nu este nimic pretins în această întrupare fizică. Cuvintele, gândurile și sentimentele sunt fiecare creatoare. Să creezi este actul unui Dumnezeu. Pentru această conversație folosim termenul ”Sursă”. Prin urmare, cercul este complet. Originea manifestă versiuni ale ei însăși ca să-și exploreze mai departe potențialul. Toate acestea sunt reale. 

Cunoscându-vă originea, acum puteți sta liniștiți. Pentru că sunteți egali cu toți ceilalți. Nu există un altul care să dețină ”mai multă” esență, sau ”mai multă” Sursă, sau ”mai multă” Iubire sau ”mai multă” Lumină decât voi. Fiecare ascundeți și arătați și folosiți și ignorați și vă expansionați și vă restrângeți atât cât este necesar pentru viața voastră unică. 

Pentru ”același” element de bază nu înseamnă replica exactă odată manifestată. Ați venit fiecare cu planuri și preferințe unice. Acest pământ este o platformă adeseori repetată pentru manifestare, explorare și creștere. Ați mai fost aici înainte. Probabil că veți fi din nou aici. 

Ceea ce această conversație speră să vă dea este un gând care vă poate duce în multe direcții. Puteți decide că, din moment ce vă imaginați totul, vă veți juca, veți explora și descoperi ce este posibil. Sau puteți decide că, deoarece este imaginația voastră, nimic nu este ”real” și, prin urmare, nimic nu ”contează”. Acest lucru poate lua o întorsătură întunecată, care este o direcție pe care fiecare dintre voi a luat-o la un moment dat în considerare. 

Scopul, dacă într-adevăr există unul, este cunoașterea absolută a vieții fizice. Acest lucru se realizează prin relații, indiferent de cât de scurte sau lungi ar fi. Nu ați ales să fiți singuri. Oglinda există în fiecare celălalt și este vehiculul pentru auto-reflectare. Aceste reflectări nu sunt atât de mult lecții pe cât sunt aduceri aminte. Asta nu este o școală, este un teren de joacă. Pe acest teren nu veți găsi învingători sau învinși. Fiecare este un jucător. 

Sunt unii care aleg să se joace cu creația fizică însăși. O fac în laboratoare. Sunt unii care aleg să se joace cu cucerirea. O fac în guverne. În timp ce contemplați aceste idei despre alegerile stilului de viață și rezultatele lor, temperați-vă opiniile cu Adevărul Creației. Imaginația și concentrarea reprezintă cele mai puternice instrumente pentru manifestarea fizică. Alegeți-le conștient pe amândouă și vă veți bucura de direcția încotro vă îndreptați. 

Întotdeauna ai fost tu, om drag, întotdeauna ai fost tu. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Adam Pachula Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.