luni, 15 aprilie 2024

Primirea a mai multe de la Pleiadeeni, Siriusieni și Noi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de complex implicați în poveștile voastre acolo, pe Pământ, datorită participării noastre la viețile voastre în acest moment. Privim, observăm omenirea de ceva timp și, bineînțeles, am ajutat întotdeauna de la distanță în toate felurile în care am putut. Dar acum, că ne-am făcut cunoscuți acelora dintre voi care vor să ne cunoască, ne-ați inclus în atât de mult din ceea ce gândiți și ce credeți. Și, prin urmare, putem contribui mai mult la experimentarea voastră. Vrem, de asemenea, să ajutăm și acest lucru joacă un rol enorm în cât de mult ajutor primiți. 

Știți că aveți ajutoare. Știți că în acest Univers există ființe și colective ca al nostru care vor să ajute, iar vouă vă place să primiți ajutor. Acum este momentul să vă deschideți către mai mult din ajutorul care vă este oferit pentru că mult mai mulți dintre noi se arată în acest moment. Sunt atât de mulți care sunt dispuși să spună ”da” colectivului uman. Vrem să știm cum putem ajuta. 

De asemenea, vrem să știți că actualizările și activările care vin la voi în acest moment au toate rolul să vă facă receptori mai buni la ajutorul pe care îl primiți. Pot să iasă din voi dacă nu sunt binevenite pentru voi. Poate fi, de asemenea, prea multă energie pentru ca corpurile voastre să o poată gestiona. Și, astfel, primiți actualizări care să vă ajute să puteți gestiona tot ajutorul care vine de la noi, de la Pleiadeeni, de la Siriusieni, de la toți cei care vor să ajute, unii de care ați auzit și de la mulți de care nu ați auzit niciodată. 

Veți continua să primiți ajutor de la ființele din navele spațiale de pe cerurile voastre, deoarece ele știu cât de importanți sunteți în desfășurarea schimbării în conștiință care are loc în întregul Univers. V-am spus de multe ori că vă servește foarte bine doar să stați, să vă relaxați, să vă deschideți și să primiți ceea ce vine spre voi, dar vă dați seama că, chiar acum, puteți primi atât de mult mai mult? Vă dați seama că nu numai că este întotdeauna atât de mult ajutor pe drum, dar și ajutorul care a fost oferit și nu a fost primit este încă acolo? Energiile sunt în jurul vostru în orice moment ca să le folosiți indiferent de scopul pe care-l aveți pentru ele. 

Acesta este motivul pentru care vă ajutăm în acest moment să fiți primitori mai buni, receptori mai buni din punct de vedere fizic, emoțional și energetic a tot ceea ce vă este disponibil. Vom continua să ajutăm și să fim în serviciul vostru și vom continua să-i înrolăm și pe alții din dimensiunea noastră să-și îndrepte atenția asupra voastră în acest moment, pentru că știm că acesta este un moment cheie pentru omenire și tot mai mulți dintre voi se trezesc în fiecare zi. Ceea la ce vreți să vă treziți este cât de vrednici sunteți să primiți tot ceea ce vă vine de sus.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.