sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ați ascensionat deja în 5D?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă cunoaștem pe toți așa cum sunteți cu adevărat și prin asta suntem cel mai bine în serviciul vostru. Nu suntem în serviciul vostru spunându-vă cum să gândiți, ce să faceți, ce să credeți, cum să votați, ce să nu mâncați sau orice alte lucruri pentru care mergeți în general la învățătorii voștri spirituali. Cel mai bine suntem în serviciul vostru amintindu-vă cine și ce sunteți cu adevărat, iar noi știm asta și menținem pentru voi acel spațiu, dar și exemplificându-vi-l în accepțiunea noastră vibrațională. Noi menținem vibrația înaltă pe care o avem aici în dimensiunea a douăsprezecea fără efort și știm că și voi puteți menține, prin practică, o vibrație înaltă. 

Când vă acordați cu noi și cu vibrația noastră, v-o ridicați în mod natural pe a voastră proprie. Așa că, acum, deși nu vă vom spune ce să faceți și ce să nu faceți, ne face plăcere să oferim sugestii și apoi vă rugăm pe toți să vedeți dacă acele sugestii funcționează pentru voi. Dacă vă mențineți atenția asupra a ceea ce vă ridică în mod natural vibrația, veți descoperi probabil că vă este mai ușor să rămâneți tot timpul într-o vibrație mai înaltă. 

Puteți să vă aduceți aminte cât de bine vă simțiți atunci când faceți anumite lucruri, când ascultați anumite lucruri, când priviți anumite lucruri și vă puteți nota mental care sunt lucrurile care vă aduc în acea stare mai înalt vibrațională. Aceste lucruri sunt diferite pentru oameni diferiți, iar acum sunteți acolo de suficientă vreme ca să puteți determina prin propria experimentare ce vă aduce într-o stare mai înalt vibrațională, ce vă aduce aminte de cine sunteți cu adevărat fără nici un efort din partea voastră.    

Fără să fie măcar nevoie să rostiți vreo afirmație sau vreo mantră, vă puteți simți mai aliniați cu Sursa atunci când, de exemplu, vă jucați cu câinele vostru sau ascultați muzica voastră preferată. Puteți găsi această aliniere fiind cu oamenii pe care-i iubiți și râzând și petrecând clipe frumoase împreună. Puteți găsi acea aliniere mergând în excursie într-un loc care știți că vă ridică într-o stare mai înalt vibrațională atunci când sunteți acolo. 

Primiți tot timpul aceste confirmări prin propria experimentare și, prin urmare, nu aveți nevoie nici măcar de ghizii care să vă vorbească tot timpul în urechea minții spunându-vă ce să faceți, pentru că aveți confirmarea acelei alinieri pe care o atingeți dată de sentimentele voastre și de cunoașterea interioară pe care o aveți atunci când sunteți pe drumul cel bun, când vă îndreptați în direcția corectă pentru voi. 

Continuați să vă concentrați pe ceea ce vă aduce aminte de cine sunteți cu adevărat și, cu blândețe și iubire, îndepărtați-vă de ceea ce nu o face și veți descoperi că operați atât de des dintr-o stare de frecvență cinci dimensională încât veți începe să vă întrebați dacă nu cumva ați și ascensionat deja. Este foarte posibil să vă experimentați chiar acum ca ființă cinci dimensională, dar este nevoie de practică și de dedicare să vă simțiți așa cum sunteți cu adevărat, iar voi sunteți cu adevărat Iubire întrupată. Fiecare. Dintre voi.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.