miercuri, 10 aprilie 2024

Călătoria voastră de ascensiune

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi în acest fel. 

Voi ne deschideți spre mai mult din noi înșine, la fel cum noi vă deschidem spre mai mult din voi înșivă și accesăm mai multe energii pe care să le împărtășim cu voi și vă ajutăm în modurile în care putem. Aveți capacitatea să vă deschideți la atât de mult ajutor și să fiți ajutoare în atât de multe feluri și vă ajută atunci când vă priviți pe voi înșivă în acest fel. Cu siguranță vă dă mai multă încredere în voi înșivă să știți că ajutați și numai fiind acolo. Iar atunci când conștientizați că aveți mult mai mult ajutor care vine să vă asiste și să vă servească, atunci aveți tendința să vă deschideți spre acel ajutor. 

Trebuie să credeți că este acolo ca să-l primiți, să vă acordați timp să vă relaxați chiar în acea stare de receptivitate. Nu sunteți meniți să călătoriți singuri pe această cale a voastră. Și, deși uneori nu sunt alți oameni sau animale în preajmă care să meargă pe drum alături de voi, noi suntem întotdeauna acolo, ghizii voștri sunt întotdeauna alături de voi și mulți alții care vă ajută. 

Acesta este un moment în care puteți simți cu adevărat ajutorul pe care-l primiți. Nu trebuie doar să aveți încredere că este acolo, ci îl puteți simți visceral în corpul vostru și mulți dintre voi îl simțiți. Mulți dintre voi vă îndoiți de ceea ce simțiți, la fel cum vă îndoiți de gândurile voastre. Amintiți-vă că atunci când vă ridicați vibrația, puteți avea încredere în orice se întâmplă în acea stare și puteți avea întotdeauna încredere în adevărul că totul este acolo ca să vă servească și să servească evoluției voastre spirituale. 

Pe măsură ce deveniți mai puțin atașați ca circumstanțele fizice să fie exact așa cum ați vrea voi să fie, faceți ca progresul spiritual să aibă loc mult mai repede și apoi, drept rezultat, vă bucurați mai mult de fizic. Dar este bine să înțelegeți că ajutorul pe care îl primiți este întotdeauna menit să vă ajute pe ambele fronturi. Nu trebuie să suferiți în fizic pentru evoluția voastră spirituală. Nu trebuie să renunțați la tot din punct de vedere fizic ca să evoluați spiritual, iar când vă bucurați de tărâmul fizic, nu înseamnă că vă abandonați spiritualitatea. 

De fapt, vă veți bucura cu mult mai mult dacă vă implicați și spiritualitatea în asta. Vă puteți bucura mult mai mult să mâncați atunci când comunicați cu mâncarea. Vă puteți bucura mult mai mult să respirați atunci când o faceți în mod conștient și să vă deschideți și conectați. Vă puteți bucura mult mai mult de somn atunci când recunoașteți că primiți atât de multe actualizări și activări pe măsură ce intrați în starea de somn. 

Renunțarea la controlul asupra circumstanțelor voastre fizice vă va deschide către mai mult ajutor care vine de la cei ca noi. Și pe măsură ce dați drumul sincronizării și circumstanțelor, și la cine și unde și când și mai ales cum, deveniți co-creatori conștienți în această frumoasă expansiune a conștiinței voastre. Și când ne implicați și pe noi mai mult în acea expansiune a conștiinței, o puteți simți. O puteți simți fizic în oasele, în pielea, în mușchii, în organele voastre. 

Iar fuziunea a mai mult din non-fizic cu fizicul este cea mai mare experiență pe care o veți avea în acest moment acolo pe Pământ. Așa că, lăsați mai mult să intre relaxându-vă și veți ajunge să faceți mai mult în plan fizic, mai mult din ceea ce vă doriți, mai mult din ceea ce ne-ați spus tuturor în planurile mai înalte că vă doriți și ne putem distra cu toții în această călătorie de ascensiune din care facem parte împreună cu toții.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.