vineri, 19 aprilie 2024

Cum este inițiată creația și, implicit, expansiunea în conștiință

Din ciclul De ale mele 

Am să precizez din start că ceea ce voi scrie în continuare este viziunea mea potrivit înțelegerii și stării mele de conștiință din acest moment. 

Ca ceva să existe în Univers trebuie ca mai întâi să se nască ca idee în mintea Creatorului. 

Acum, eu vorbesc de nivelul în care nu există timp, nu există spațiu, în care totul există și nu există ”în același timp”. Unii îi spun neant, dar mintea noastră nu înțelege această noțiune pentru că îi depășește capacitatea de cuprindere. La fel ca și în cazul noțiunii de infinit. 

Ei bine, se spune că ”Dumnezeu a spus să se facă lumină, și lumină se făcu.” Așadar, în mintea Creatorului s-a născut această idee. Cum timpul și spațiul nu există, această idee a fost recepționată de TOT ceea ce există în Universul Creatorului exact în momentul în care ea s-a născut în mintea Creatorului. 

În acest Univers al Creatorului există nenumărate nivele de conștiință, dimensiuni, frecvențe, vibrații și să le spunem ”celule conștiente” care există în fiecare dintre aceste nivele diferite. Fiecare celulă de conștiință este unică și recepționează în mod unic ideea născută în mintea Creatorului. 

Modul în care o recepționează, își traduce și interpretează această idee este și el unic. Prin urmare, își va crea și experimenta propria versiune a ideii născute în mintea Creatorului. Dintr-o dată vom avea tot atâtea versiuni ale ideii Creatorului câte celule există, adică un număr infinit. Și, prin urmare, tot atâtea experimentări. 

Prin simpla idee născută în mintea Creatorului și, simultan, în mintea fiecărei celule care-și crează propria versiune, s-a produs o expansiune în conștiință. Cu cât mai multe versiuni sunt, cu atât mai multe manifestări sunt și cu atât mai mare este expansiunea.   

Acum, o mare provocare pentru mintea noastră este să nu privim celulele de conștiință ca separate de Creator, pentru că tot ceea ce se naște în mintea Creatorului se naște, simultan, și în mintea celulei și tot ceea ce celula face cu propria versiune a ideii se manifestă, simultan, în Creator. 

În momentul în care există suficientă acumulare de informație prin experimentarea directă a celulelor, sunt create premisele și baza pentru o nouă idee în mintea Creatorului. Este un proces care se auto-generează în mod continuu. 

Și să nu uităm că acest lucru se întâmplă pe fiecare nivel de vibrație potrivit respectivului nivel. Deși nu există nici o separare între nivele, ele influențându-se reciproc atât în mod direct cât și indirect. Este fascinant. Este un perpetuum mobile perfect. Unul care se auto-reglează chiar și atunci când apar sincope pentru că principiile pe care funcționează acest Univers sunt în așa fel create încât auto-reglarea este automată și instantanee, deși la nivel micro nu pare să fie așa. 

Interesant de explorat această ... viziune.

 

Munay – Calea Iubirii  


Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.