marți, 30 aprilie 2024

Colectivul Trezit: Răspunde la chemare

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am primit atât de multe răspunsuri și reacții de la voi toți și mai multe sunt întotdeauna binevenite. Vom continua să întâmpinăm cu bucurie toate energiile pe care ni le trimiteți pentru că ne bucurăm să fim co-creatorii voștri în procesul de ascensiune. Avem punctul de vedere al omenirii și al vieții de pe planeta Pământ care ne servește cel mai bine și știm că este punctul de vedere care și vouă vă servește cel mai bine. Acesta este motivul pentru care întotdeauna ne împărtășim cu voi perspectiva că totul este într-adevăr bine acolo pe planeta voastră. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți trebuie să înțelegeți importanța faptului de a fi acolo, chiar dacă nu simțiți că v-ați potrivi foarte bine. Nu este vorba să vă potriviți pentru niciunul dintre voi. Este vorba să faceți înainte pașii îndrăzneți pe care mulți alții și-ar dori să-i facă, dar le este frică. Aveți tendința să renunțați la cariera tradițională și la viața tradițională pentru ceva ce este ieșit din comun, ceva ce este unic și aveți tendința să vă urmați inima. 

Acum, ce înseamnă asta este că sunteți conducători. Sunteți învățători și conducători înnăscuți și sunteți meniți să le arătați altora calea. Nu sunteți meniți să le arătați altora calea voastră sau singura cale, ci prin exemplul vostru le arătați altora că este posibil să mărșăluiască în ritmul propriei tobe și să ducă totuși o viață fericită și împlinită. 

Prin urmare, vă vom întoarce întotdeauna înapoi în voi înșivă la chemarea interioară pe care o aveți chiar acum. Poate că aveți chemarea interioară să trăiți undeva, să mergeți cu cineva, să urmați un curs, astfel încât să puteți accesa mai multe dintre darurile și abilitățile voastre. Oricare ar fi chemarea interioară pe care o aveți, sunteți meniți să răspundeți acelei chemări. Voi sunteți cei treziți la care ne-am referit de multe ori drept Colectivul Trezit și, pentru că vă sunteți fideli vouă înșivă, vă jucați rolul pe care trebuie să îl jucați în cadrul colectivului.   

Știm că treceți dincolo de acea viață tradițională pentru că această viață asta este viața ascensiunii pentru voi și pentru noi toți din Univers. Mai știm și că uneori trebuie să vă înfruntați fricile și să gândiți în afara cutiei ca să vă puteți urma visele, pasiunile. Amintiți-vă că acele dorințe pe care le aveți vă vin din interior și sunteți meniți să vă simțiți atrași într-o anumită direcție. 

Sunteți meniți să vă exprimați în toate modurile în care puteți și să împărtășiți cu ceilalți cine și ce sunteți cu adevărat. Este momentul ca mai mulți dintre voi să răspundeți chemării, și știm că o veți face, și o știm pentru că știm că chemarea va deveni mai puternică. Nu ne așteptăm să ne ascultați și să vă urmați chemarea interioară doar pentru că vă îndemnăm noi. Știm că va deveni din ce în ce mai zgomotoasă până când o veți face pentru că așa ați setat voi să fie, și a fost un plan bun și încă mai este.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.