sâmbătă, 27 aprilie 2024

Capul sus!

Autor Jennifer Hoffman

Conjuncția Marte Neptun este în desfășurare și durează până pe 30 aprilie. Acesta este un uriaș portal Alpha Omega cu primele și ultimele semne ale zodiacului, iar Marte este în Pești. Într-adevăr, un moment lumină versus întuneric care are loc chiar acum. 

În lume se petrec lucruri ciudate – în această săptămână au căzut paletele de pe moara de vânt Moulin Rouge din Paris (lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum), ceasul Bing Bang din Londra s-a oprit, caii au devenit sălbatici și i-au aruncat pe soldați din șa (călăreți care sunt profesioniști deosebit de calificați). 

Vedeți cum intensitatea va crește cu cât ne apropiem de 30 Aprilie, pe măsură ce continuăm să dezintegrăm 3D-ul. Va fi epic. 

Între timp, propria noastră cale de ascensiune este sub microscop în timp ce analizăm întunericul și lumina din propriile vieți. Ce adaugă valoare călătoriei noastre și ce ne irosește timpul, energia și efortul? 

Nu mai este vorba să încercăm să-i aducem pe alții la lumină, ci să ne confruntăm cu propriile noastre frici secrete, îndoieli și neliniști. Ce suntem dispuși să tolerăm și să suportăm, consecințele pășirii cu adevărat în propria noastră putere și lumină (probabil pentru prima dată). Este călătoria propriului nostru erou, deși arată ca orice, în afară de asta – nu ne simțim foarte eroici, ci doar speriați și confuzi. 

Dar lumina mărșăluiește mai departe și trebuie să ținem pasul mai departe și înainte pentru că nu facem asta singuri și se întâmplă acum, așa că ar fi bine să ne alăturăm paradei. 

Cum este ziua voastră?

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.