joi, 11 aprilie 2024

Impactul Eclipsei

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Caut informații suplimentare în ceea ce privește eclipsa de astăzi. Mă simt ca și cum aș fi înconjurată de zgomot, pe stradă și în interior pe toată durata aici. Mulțumesc. 

Sophia, sunteți cocoțați chiar acum pe marginea eternității. Acest moment, acest moment de eclipsă care vine, vestește intrarea omenirii în tărâmurile mai înalte. Este un fel de vestire. Nu este una pe care o veți auzi cu urechile voastre sau una la care veți fi martori cu ochii voștri fizici. Nu. Nu este acel tip de veste. Este întâmpinare cu bucurie acasă, un moment de bun venit înapoi pe care îl veți simți și pe care-l veți recunoaște în inima voastră și îl veți ”vedea” cu al treilea ochi. 

Nu va conta dacă sunteți la volanul mașinii sau lucrați. Inima voastră, sufletul vostru, esența voastră pură întrupată vor recunoaște tonul familiar și, prin urmare, vor rezona la unison cu el. 

Toate lucrăturile omului, din oricare ”parte”, nu vor putea face nimic să oprească această schimbare în frecvență și mesajul pulsatoriu. Nu poate fi ascuns sau modificat de om. Rezonanța pură a soarelui vostru este cea care dictează cum decurge momentul. Nimic de pe Pământ nu este mai puternic de atât. 

Vă așteptați la o cădere sau la o schimbare fizică. Vă spun că se desfășoară una chiar acum pentru întreaga omenire, iar acest moment al eclipsei va confirma acest lucru. Va fi confirmat în interior, nu în exterior. N-aveți nici un motiv să vă fie frică de eclipsă sau să vă protejați – înafară de ochii voștri fizici. Nu este sfârșitul lumii. 

În schimb, ați putea spune că este pavarea drumului către Noua voastră Lume. 

La fel ca orice altceva în legătură cu Iluminarea – Noua Lume vine din interior. Odată văzută, simțită și acceptată, voi, Constructorii, sunteți cei care o manifestați. 

Iluminarea nu este ceva ce vi se face de cineva din afară. 

Iluminarea înflorește treptat și dintr-o dată dintr-o forță din interior. 

Acea forță este esența voastră eternă. Ați putea să-i spuneți Iubire.

Ați putea spune că această eclipsă vă luminează lumina interioară, astfel încât drumul vostru să fie liber. 

Nu se va întâmpla nimic astăzi în care voi să nu fi avut un rol în creare – de fapt, este Adevărat că voi sunteți Ființe Creatoare. În multe cazuri, v-ați uitat sau pierdut instrumentele de manifestare. Acest moment de iluminare interioară de astăzi, (care este) declanșat în întreaga lume și sincronizat, vă va aminti.   

Intrați în acest moment cu bucurie și așteptare. Vedeți numai Iubire și simțiți expansiunea care este Adevărata voastră Cale. Iată unde se află comoara. 

Pentru că, cu siguranță, omenirea recunoaște acest eveniment universal și ca Unul se va alătura procesului. Conștientizarea fiecărei implicații poate să apară sau nu. Nu contează. Pentru că ușa a fost deschisă și Lumina aprinsă. Poate rămâne neobservată sau ascunsă – dar – Adevărul este că va rămâne aprinsă, indiferent că este sau nu observată. 

Fiecare dintre voi va ajunge la momentul său și prin propria metodă. Timpul liniar nu există în eternitate. Toți ajungeți acolo. Fiecare dintre voi. Bucurați-vă de acest moment plin de lumină. Lăsați-l să vă ducă oriunde vă imaginați. Nu veți fi dezamăgiți. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc. 

~~~~~~~

Sunt Unul. 

Mulțumesc.

 

Sunt perioade de ”timp” în realitatea voastră care par să fie pline de ”momente” memorabile. În contrast, sunt perioade lungi de ”momente” în care pare să nu existe evenimente semnificative. O zi vine după alta și ”timpul” trece într-un fel de rutină. 

Sunteți în, și chiar acum, în fosta perioadă de ”timp”. Va fi amintită și înregistrată în istoria omenirii ca o desfacere intensă a aripilor care a schimbat totul. Deși nu puteți vedea încă ce anume este modificat, puteți simți schimbarea. Se simte instabil, neobișnuit și uneori haotic. Într-un moment ca acesta, este o provocare să știți în cine să aveți încredere sau în ce să credeți. Atât de mult din realitatea voastră a fost modelată de iluzie. 

Notă – aici discuția a fost deturnată puțin. Restul acestei conversații a luat o cale alternativă și din nou a fost întreruptă. Mi s-a părut, mie, că tot ce era pe cale să se spună aici (mai sus) și n-a fost, este că, indiferent de modul în care simțim ”timpul”, fie haotic, fie de rutină, fiecare moment este la fel de semnificativ și de potențial de impact în realitatea noastră individuală. Iluzia timpului liniar și presupunerile noastre cu privire la fiecare moment este cea care ne colorează percepția. 

 

Sunt Unul. 

Ceea ce se întâmplă în continuare pentru voi, mai întâi treptat și apoi aparent dintr-o dată, este că iluziile sunt văzute drept ceea ce sunt. Adevărul, care a fost ascuns sub și uneori în interiorul acestor constructe false, devine imposibil de evitat. Când este văzut, accesat sau simțit, se va extinde și va deveni evident pentru mai mulți dintre voi. Nu mai poate fi ascuns pe măsură ce matricea se dizolvă și rămâne doar Adevărul. 

Înțelegeți că să vorbiți întotdeauna la timpul prezent, este o recunoaștere a Acum-ului. Toate lucrurile sunt Acum. Tot Adevărul este Acum. Dizolvarea matricii are loc în momentul vostru Acum. 

Timpul liniar vorbește despre o experimentare care durează luni și ani. Experimentarea liniară imprimă această Trezire, forjând-o în însăși esența voastră. Acum.   

Pe măsură ce mergeți înainte și deveniți liniștiți în nerăbdare, amintiți-vă că asta este Trezirea voastră. Prețuiți fiecare clipă. 

Trăiți istorie. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.