joi, 4 aprilie 2024

Interacțiuni paralele înainte de perpendiculare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Răspunsul care este corect pentru voi astăzi s-ar putea ca mâine sau poimâine să nu mai fie. Veți evolua un pic înainte să vă stabiliți părțile sau acțiunile potrivite pentru voi. Conceptele pe care vi le formați acum sunt mai asemănătoare cu convingerile unu adolescent tânăr decât ale unui adult 3D. De cele mai multe, ori un tânăr simte acțiunile sau cuvintele ca fiind fie corecte, fie greșite cu foarte puține zone de gri. Dar de data asta este un moment al multor zone gri, derutându-vă pe voi și pe alții care încercați să vă clarificați convingerile. 

Poate că faceți parte dintr-un partid politic, dar sunteți prieteni apropiați cu cineva dintr-un alt partid politic. Chiar dacă cea mai mare parte a ceea ce vă transmite este corect și acceptabil, sunt lucruri despre care niciunul dintre voi nu discută, pentru că opiniile acelei persoane sunt atât de diferite de ale voastre. Dacă doriți să mențineți contactul cu acea persoană, vă puneți deoparte acele convingeri atunci când interacționați cu acea persoană. Dacă nu vă puneți deoparte unele gânduri, nu veți accepta niciuna dintre convingerile sale, în ciuda faptului că amândoi încercați să evitați anumite subiecte. 

Dar acum începeți să vă alegeți prietenii pe baza frecvenței lor, în loc de convingerile lor. Dacă prietenia voastră s-ar baza pe ideile lor, nu ați fi niciodată capabili să interacționați cu ei în ciuda faptului că nu discutați despre anumite subiecte. Convingerile lor le-ar picta un mare semn de stop pe frunte. În schimb, lăsați ca un semn de încetinește să fie acceptabil. 

Vă maturizați în noua voastră ființă – nu dintr-o dată, ci încet în procesele voastre de gândire și rapid în ale noastre. În loc să vă bazați interacțiunile pe concepte, începeți să vă selectați prietenii și interacțiunile pe baza similarității frecvențelor – un sistem pe care nu l-ați folosit niciodată înainte în timp ce erați ai Pământului. 

Unii dintre voi declarați că iubirea romantică se bazează pe frecvență, ceea ce este adevărat într-o anumită măsură – la început. Dar, pe măsură ce relația se dezvoltă, acele mici inconsecvențe care nu sunt în acord cu gândurile voastre interioare sunt adeseori cauza sfârșitului relației, în ciuda atracției pe care ați simțit-o cândva. 

Deși există diferențe, frecvențele dintre voi și cei cu care vă face plăcere să interacționați sunt acum atât de asemănătoare încât diferențele nu mai contează. Asta nu înseamnă că veți suporta o relație care nu este potrivită pentru voi din cauza anumitor aspecte, ci că diferențele pe care le descoperiți nu sunt atât de importante pentru niciunul dintre voi. 

Aceste interacțiuni relaționale noi sunt diferite de acțiunile voastre 3D în multe privințe. Cel mai important, vă simțiți confortabil cu o anumită ființă, indiferent de ceea ce verbalizează sau la ce aderă atunci când nu sunteți acolo. Acceptați diferențele pentru că ființa lor generală curge cu a voastră. Poate nu pentru totdeauna, dar deocamdată explorați acea relație cu bucurie, în ciuda acestei sau acelei credințe. 

Sunteți cu toții pe căi unice, dintre care unele sunt paralele cu ale voastre, iar altele perpendiculare. Cei aflați pe căi paralele cu a voastră devin din ce în ce mai acceptabili pentru voi. Cei aflați pe căi perpendiculare sunt încă prea ”acolo” pentru voi. Chiar dacă o veți face într-o zi în curând, nu puteți găsi încă puncte comune cu cei aflați pe o cale perpendiculară pe a voastră. 

Poate că o analogie ar fi să vă împrieteniți cu cineva din facultate care a ales o altă specializare decât voi. În ciuda acelei diferențe, ei sunt o parte esențială din viața voastră. Dar, odată ce ați absolvit, interacționați rar cu ei. Acel prieten care a terminat o specializare diferită nu este groaznic; doar că aveți interese atât de diferite, încât aveți puține lucruri în comun. 

Găsiți interese și prieteni noi pentru că frecvențele lor sunt mai asemănătoare cu ale voastre. Pe măsură ce vă maturizați, diferențele vor deveni plăcute pentru că veți permite mai multe zone de gri în ființa voastră. Și așa este. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.