marți, 16 aprilie 2024

Pași simpli ca să ascensionați cu ușurință și bucurie

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Pe zi ce trece deveniți din ce în ce mai mult sinele vostru mai înalt. Un lucru pe care puteți întotdeauna conta acolo pe Pământ este că evoluția voastră este un proces foarte natural. Nu este ceva ce trebuie să forțați sau chiar să inițiați. Doar este. Cu fiecare respirație, cu fiecare moment care trece, urcați din ce în ce mai sus și vă extindeți tot mai mult din centrul vostru. De-asta vrem să știți că vă puteți relaxa și să luați lucrurile mai ușor. Nu trebuie să luați toate acestea atât de în serios și puteți râde mai mult, să vă jucați mai mult și să mergeți cu fluxul și veți ajunge la fel de ușor la locul spre care vă îndreptați. 

Acum, dacă vă simțiți inspirați să faceți niște yoga, niște respirații, niște incantații, niște meditații, atunci dați-i drumul și faceți-le. Cea mai mare parte a muncii pe care trebuie să o faceți acolo pe Pământ implică renunțarea la ceea de ce v-ați atașat, iar unele dintre cele de care v-ați atașat sunt convingerile și judecățile voastre. Pe măsură ce dați drumul celor ce nu vă servesc, faceți să vă fie mai ușor să vă mișcați în acea direcție cu frecvență mai înaltă. Așa că, să vreți să mergeți cu expansiunea, să mergeți cu fluxul și să dați drumul la ceea ce este greu, la ceea ce este întunecat și la ceea ce nu vă servește este calea să faceți acești pași evolutivi foarte natural. 

Nu trebuie să încercați, nu trebuie să vă luptați și nu trebuie să munciți din greu să faceți ca aceste lucruri să se întâmple. Este la fel de simplu pe cât este să dați drumul la ceea ce nu vi se mai pare potrivit pentru voi. Mulți dintre voi ați dat drumul deja la destul de multe în această viață, dar veți continua să vedeți elemente din ceea la ce mai trebuie să dați drumul apărând  în experimentarea voastră. 

Veți continua să primiți în conștientizarea voastră ceea ce mai aveți de iertat. Ceea ce judecați va continua să apară până când dați drumul acelei judecăți. Ceea la ce opuneți rezistență va continua să-și găsească drumul în experimentarea voastră până când dați drumul acelei rezistențe. Și astfel, puteți deveni observatorul foarte pasiv al propriului proces de a deveni sinele vostru mai înalt. 

Nu trebuie să lucrați la urcarea treptelor scării în fiecare zi. Puteți ieși și să vă distrați, să vă urmați fericirea, să vă ascultați inima, iar orice și tot ceea ce trebuie văzut și experimentat de voi într-un mod diferit va continua să-și găsească calea să iasă în drumul vostru. Așa că, răspunsurile sunt foarte ușor de găsit atunci când doar mergeți pe calea voastră. 

Tot ce trebuie să faceți este să priviți în jur, să vedeți ce se întâmplă, să vedeți ce se simte ca un ghimpe în coasta voastră și să îndepărtați ghimpele. Dar nu scoateți ghimpele și apoi îl ardeți până devine jar și vă asigurați că este călcat în picioare și transformat în cenușă. Îl scoateți cu iubire și îl trimiteți pe drumul lui, pentru că știți că ghimpele își are propriul proces de evoluție și nu trebuie eliminat din experimentare ca să faceți lumea un loc mai bun pentru fiecare. 

De fapt, ceea ce este un ghimpe în coasta voastră poate fi o gură de aer proaspăt pentru altcineva și nu este treaba voastră să determinați ce este mai bine pentru altcineva. Treaba voastră este să determinați ce este cel mai bine pentru voi înșivă și apoi să urmați acel fir. Continuați să vă ascultați inima, sentimentele, instinctele și veți fi întotdeauna pe calea potrivită pentru voi. Aceștia sunt pașii simpli de care aveți nevoie să ascensionați ușor și cu bucurie și nu trebuie să fie mai complicat de atât. Dacă ceva vi se pare prea complicat, prea complex, atunci dați-i drumul și aveți încredere că veți fi ghidați către ceea ce este mai ușor și mai realizabil pentru voi în acest moment.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea orginala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.