marți, 23 aprilie 2024

Asta este starea spre care vă îndreptați cu toții

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi nu cerem nimic de la voi și, totuși, voi cereți o întreagă lume de la voi. Vă cereți să fiți tot ceea ce toți ceilalți au nevoie să fiți și vă cereți să vă curățați toată ”karma rea” din alte vieți. Vă cereți să faceți imposibilul și să fiți perfecți, astfel încât să puteți ascensiona într-o dimensiune mai înaltă. Vă sugerăm să luați lucrurile mai ușor. Vedeți-vă ca fiind deja perfecți și vedeți-vă ca fiind într-o călătorie. 

Este o călătorie în care uneori vă veți abate de la drum și uneori veți încerca să ocoliți o groapă și să cădeți oricum în ea. Este o călătorie în care o creatură mică ar putea țâșni în fața mașinii voastre și să fie strivită. Cu alte cuvinte, oricât de mult ați încerca, nu veți avea o călătorie perfectă și nu veți face întotdeauna ceea ce se așteaptă alții de la voi. Nu veți putea evita ca din când în când să răniți sentimentele altora. Aceste lucruri se întâmplă și sunt menite să se întâmple pentru că nu sunteți acolo să aveți o călătorie perfectă după standardele voastre sau ale oricui altcuiva.   

Sunteți acolo să creșteți din imperfecțiuni. Sunteți acolo să vă apropiați mai mult unul de celălalt datorită luptelor voastre, a dezacordurilor voastre și a strădaniei voastre să vă înțelegeți. Sunteți acolo ca odată pentru totdeauna să renunțați la ideea că ar trebui să fiți altceva decât ceea ce sunteți. Și când vă puteți accepta așa cum sunteți, îi puteți accepta și pe toți ceilalți. Puteți să-i scutiți și pe ceilalți de obligația să fie perfecți. Nu trebuie să-i condamnați, să-i judecați și să-i băgați la închisoare pe toți cei care au comis vreun fel de delict pentru că fiecare vă veți face greșelile voastre. Cu toții veți avea zilele voastre proaste și când le vedeți ca oportunități să eliberați ceva sau să iertați ceva, atunci începeți să înțelegeți. 

Când vedeți totul ca perfect așa cum este, chiar dacă ar putea arăta ca o mizerie, atunci începeți să vedeți lumea și unii pe alții așa cum vă vedem noi. Noi, cei din tărâmurile mai înalte, vrem să știți că călătoriile voastre sunt perfecte așa cum sunt și că ați fost meniți să alunecați din când în când, astfel încât să vă puteți ierta pe voi înșivă. Sunteți meniți să nu aveți toate răspunsurile, astfel încât să puteți cere ajutor și să-l primiți. Este important pentru voi toți să fiți exact așa cum sunteți, pentru că sunteți o piesă de puzzle care completează puzzle-ul acestui univers și completați, totodată, puzzle-ul care este Sursa de Energie. 

Acesta este motivul pentru care nu suntem aici să vă spunem ce să faceți sau să vă dăm o listă cu reguli de urmat, suntem aici să vă ajutăm să descoperiți ce este în voi înșivă ca să vă ajute să iertați, iubiți, vindecați și să aveți compasiune. Și vrem să știți că v-ați fi întrupat acolo pe planeta Pământ doar dacă ați fi atins deja un nivel de măiestrie pentru că știați cât de provocator va fi și știați că alții vor fi puși acolo doar ca să vă apese butoanele. 

Știați că oamenii nu vor fi de acord cu alți oameni pe teme foarte importante și știați că va deveni sarcina voastră să-i iubiți oricum și să vedeți în ei Sursa de Energie, iar asta este sarcina voastră în acest moment indiferent cine sunteți sau cine ați fost. Aveți încredere în noi când vă spunem că veți ajunge acolo. Veți ajunge în acea stare în care puteți vedea perfecțiunea în toți și în toată lumea și vă puteți trăi viața în consecință și să-i lăsați pe toți ceilalți să și le trăiască pe ale lor.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.