miercuri, 3 aprilie 2024

Planul pașnic

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dacă nu ai primit încă notificarea: Universul ar dori să reitereze suprema importanță să rămâi cât mai pașnic posibil pe parcursul acestei schimbări actuale. Energia care vine acum este, cel mai probabil, cea mai puternică și cea mai inducătoare de schimbare energie pe care planul tău Pământesc a simțit-o vreodată. Ciudatul, sălbaticul și minunatul a sosit și s-ar putea să te lase înmărmurit și clipind de uimire.

La fel ca ochiul unei furtuni, cel mai bine pentru tine este să fii cât mai liniștit posibil. Vor fi multe care îți vor face părul să se zbârlească dar, știind că ai susținerea neclintită a Universului poate fi ancora ta, dacă-i permiți. Să știi că ceea ce experimentezi acum este doar un alt pas în avansarea în marele plan. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.