sâmbătă, 13 aprilie 2024

Energia momentului

Din ciclul De ale mele 

În ton cu mesajul de la Creator de astăzi, ceea ce eu simt este că zilele următoare vor fi extrem de contradictoriu experimentate de oameni. Unii ne-am oferit deja în ultimele zile o ”verificare” a ”poziției” în care ne aflăm în acest moment. De ce am făcut-o? Pentru că aveam nevoie, ca oameni, să ne confirmăm noi nouă înșine că suntem bine înfipți în cine am devenit în această fază a procesului prin care Omenirea trece și că suntem capabili să așteptăm cu calm și încredere ceea ce vine. 

Odată cu această încredere a apărut și bucuria, acea bucurie interioară care parcă abia așteaptă să izbucnească, să explodeze în și din noi și să contamineze totul în jur. Chiar este greu să o ținem în frâu, dar cum momentul să o eliberăm n-a ajuns în punctul său de culminare, împărtășim această energie, mulți în tăcere, cu tot ceea ce ne înconjoară. 

Este ca și cum eliberăm puțin câte puțin ca să menținem presiunea din ”cazanul” nostru interior sub control. Da, și nerăbdarea ... 

Vă sfătuiesc pe cei care simțiți asta să vă împământați cât mai mult, mai bine și mai des puteți și să lăsați acest surplus de energie să curgă în Mama Pământ pentru că ea îl distribuie TUTUROR copiilor Ei. Dacă nu știți cum sau nu vă simțiți încă pregătiți să împărtășiți Bucuria și Iubirea Necondiționată pe care le simțiți cu oamenii, dăruiți-le Mamei Pământ. Ea știe ce să facă cu ele și unde este cea mai mare nevoie de ele. 

Și ASTA înseamnă serviciu în favoarea altora. Și ASTA înseamnă să contribuiți la avansarea și aducerea mai aproape a momentului pe care toți îl dorim și-l așteptăm ”cu sufletul la gură”.

O zi în Bucurie și Iubire Necondiționată împărtășită nouă tuturor! 

Munay - Calea Iubirii 


Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.