vineri, 19 aprilie 2024

Despre ce sunt aceste vremuri provocatoare de tranziție

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat atât de multe despre viața de-acolo, de pe planeta Pământ și știm că atât de mulți dintre voi treceți prin momente de tranziție provocatoare în viața voastră. Vrem ca voi toți să fiți siguri că întotdeauna va exista o răsplată uriașă pentru voi atunci când continuați să treceți prin circumstanțele provocatoare din viața voastră. S-ar putea să nu vă placă experimentarea provocărilor așa cum se întâmplă, dar pe măsură ce vă confruntați cu ele, sunteți dăruiți cu atât de multe recompense pentru că trebuie să vă ridicați ca să întâlniți acele provocări pe care voi vi le-ați pus în calea voastră. 

Este adevărat că voi vă creați propriile provocări. Provocările care vă apar în cale nu vin la voi din cauza strămoșilor voștri sau din cauza karmei voastre. Ele vin la voi pentru că voi, ca sufletul care sunteți, știți exact ce provocări vor scoate cel mai mult din voi. Întotdeauna vă oferiți cele mai bune și cele mai mari oportunități pentru expansiune. Acum, s-ar putea să vă întrebați ce înțelegem noi prin expansiune. Este o întrebare foarte bună. Sunteți acolo să vă dați seama și să recunoașteți cine și ce sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie, dar această recunoaștere nu vă duce dintr-o dată în acel cel mai înalt punct dintre punctele înalte.   

Apoi veți porni într-o călătorie în care știți care este punctul final și întotdeauna va exista un punct final care se află într-o continuă mișcare. Prin urmare, odată ce înțelegeți că deveniți adevăratul vostru sine, puteți crește mai conștient în mai extinsul vostru sine care întotdeauna ați fost. Cu alte cuvinte, ajungeți să experimentați cum este să vă mișcați de unde ați fost acolo unde mergeți, iar acea mișcare se simte ca și cum ați deveni mai mult din ceea ce sunteți. Așadar, dacă vă expansionați în toate direcțiile, în mod evident este mai mult de cunoscut și de experimentat din ceea ce sunteți. 

Și nu vorbim despre corpurile voastre fizice. Vorbim despre adevărul cu privire la cine sunteți ca o conștiință care se cunoaște pe sine. Prin urmare, pentru că sunteți ființe simțitoare, ajungeți să aveți experiența de a vă cunoaște pe voi înșivă; și cine sunteți cu adevărat este Sursa de Energie. Așadar, aceste provocări pe care voi vi le puneți în față au scopul să vă facă să știți cine și ce sunteți cu adevărat și sunteți meniți să știți asta prin experimentare. Sunteți meniți să o cunoașteți mai mult decât ca pe-un concept sau o credință sau o idee. Prin urmare, atunci când vă puneți provocări în față, acestea nu sunt doar supărări. Ele nu sunt acolo doar ca să vă împiedice să trăiți o viață de libertate, confort, lux și bucurie. Ele sunt acolo ca să scoată din voi mai mult din adevăratul vostru sine, experimentatorul. Pe măsură ce acceptați chiar acum toate provocările din viața voastră ca fiind creația voastră și ca fiind acolo ca să scoată mai mult din voi, atunci, brusc, ele nu mai arată atât de groaznice. Nu mai arată ca ceva ce cineva de-acolo vă face ca să vă asuprească. 

Iar apoi puteți înceta să dați atenție tuturor acelor oameni care vă spun că există o conspirație în legătură cu asta sau cu aia și acei conspiratori se unesc să vă țină la un nivel jos. Odată ce vă dați seama că voi sunteți totul și că voi v-o faceți vouă înșivă pentru voi, atunci îi puteți binecuvânta pe toți cei care au făcut vreodată parte din experimentarea voastră, fie că știți cine sunt și îi cunoașteți, fie că nu. Este în întregime vorba despre eterna expansiune a Sursei de Energie și despre asta va fi întotdeauna vorba pentru noi toți din acest univers și de dincolo de el.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.