vineri, 26 aprilie 2024

Ce este prezent pe Pământ în acest moment

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi în acest fel. 

Ajungeți într-un punct în evoluția conștiinței voastre în care începeți să vă dați seama că, în cele din urmă, nu sunteți atât de separați. Acum, vă place să recunoașteți că nu sunteți separați de cei ca noi care suntem sus în stele și în planurile mai înalt dimensionale și apreciem că priviți în sus la noi și la Pleiadeeni și la Siriusieni, Arcturieni și Lyrani. Dorim, de asemenea, să luați în considerare faptul că sunteți foarte conectați la viața vegetală și la viața animală din lumea voastră. Vrem să vă simțiți conectați cu solul planetei voastre și să știți că noi ne infuzăm lumina și iubirea în acele alte regnuri de pe Pământ. 

Regnurile vegetal, animal și mineral sunt foarte receptive la energiile mai înalt vibraționale și noi vă oferim tot timpul acele energii. Vă încurajăm să ieșiți afară și să intrați în comuniune cu natura pentru că știm că ea operează la o frecvență mai înaltă decât cea la care operează majoritatea dintre voi în cea mai mare parte a timpului. Acum, aveți capacitatea să mergeți foarte sus în ceea ce privește vibrația voastră și cu ce vă puteți conecta în non-fizic pentru că aveți acele minți complexe care tind uneori să complice lucrurile. 

Dar când nu complicați totul și vă concentrați să primiți de la tot ceea ce este în jurul vostru, deasupra voastră și înlăuntrul vostru, atunci începeți să întrezăriți cum este să fii una cu toate, să fii într-o stare de iluminare. Vom continua să folosim planeta cu care călătoriți prin spațiu ca pe un mijloc de ancorare în fluxurile noastre de conștiință de o frecvență mai înaltă, livrări pe care le avem pentru voi toți cei aflați în corpuri fizice umane. 

Știm că este mai ușor uneori să vă conectați cu regnurile vegetal, animal și mineral datorită faptului că sunt atât de necomplicate. Deoarece au decis să se întrupeze cu minți mai puțin complexe sunt în măsură să primească atât de bine ceea ce vi se oferă tuturor. Vă invităm, totodată, să încetiniți și să vă de-complicați cât mai bine puteți pe voi înșivă și viețile voastre. 

Este adevărat că pentru cineva care a stat toată ziua privind un ecran, să fie afară, să se conecteze la o floare, un copac sau o căprioară, poate părea mult mai puțin incitant și mult mai puțin interesant, dar atunci când vă împământați în trupurile voastre și puteți simți schimbările care se petrec în voi atunci când vă conectați cu aceste ființe frumoase, veți ști că tot ceea de ce aveți nevoie este conținut în acel moment în care sunteți prezenți și sunteți una cu o altă conștiință, o altă ființă, un alt aspect al Sursei de Energie care este acolo și își împărtășește lumina cu voi. 

Și nu vrem să omitem rocile, solul și nisipul. Cristalele intră și ele în această categorie a regnului mineral și vă place să vă înconjurați cu cristale atunci când sunteți treziți spiritual. Vă dați seama că și ele conțin multă energie și o conștiință mai înaltă. Veți putea să accesați mai mult pe măsură ce mergeți înainte și veți găsi mai multă pace, iubire și armonie în voi înșivă. 

Știm că sunteți capabili de atât de multe acolo pe Pământ și vom continua să vă trimitem în mod direct lumina și iubirea noastră și-i vom vedea pe tot mai mulți dintre voi deschizându-vă față de noi pentru că știm că vă place să vă conectați cu o conștiință mai înaltă și ființe extraterestre. De asemenea, vrem să recunoașteți că sunteți înconjurați acolo pe Pământ de ființe care s-au conectat deja cu o conștiință mai înaltă și ființe extraterestre și că beneficiați atât de mult de prezența lor în viața voastră.

 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.