luni, 1 aprilie 2024

Simțirile!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Astăzi, ți se cere să faci o pauză și să simți cu adevărat! Acordă-ți puțin timp și fă-ți o auto-verificare. Ce simți, cum o simți, este ceva emoțional, mental sau fizic? Universul a conceput corpul uman ca să-ți preia (și transmită) starea ta actuală de a fi ție și celor din jurul tău. În loc să-ți înăbuși acele sentimente și emoții, privește-le cu atenție și vezi ce trebuie schimbat! Nu trebuie să fie uriașe salturi înainte; pașii de bebeluși o vor face. 

Permiterea acestor scurte momente de grijă de sine îți va oferi oportunitatea să-ți ajustezi călătoria și să te ajuți pe tine însuți, precum și pe ceilalți, mai eficient. Dacă ești blocat, cere ce ai nevoie și lasă să se facă în siguranță și confort! Universul este întotdeauna pregătit să ajute atunci când o ceri. Ai încredere și știi că se va face în cel mai înalt și cel mai bun mod. Amintește-ți, ești un maestru care ascensionează pe o cale care întotdeauna te va ghida în direcția cea mai bună pentru tine. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.