sâmbătă, 27 aprilie 2024

Cum să creați viața pe care v-o doriți

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm că vă luptați uneori să mențineți o vibrație mai înaltă și mai știm că nu vedeți întotdeauna legătura dintre vibrația voastră și ceea ce creați și manifestați în experimentarea voastră. Dacă vă uitați la starea actuală a circumstanțelor voastre de viață și vă întrebați care este tonul general al acestor circumstanțe de viață, de obicei vă puteți găsi vibrația voastră actuală în ele. Cu alte cuvinte, puteți spune ce ați vibrat în funcție de circumstanțele unice ale experienței voastre de viață în orice moment dat. 

Acum, nu trebuie să vă uitați la circumstanțele vieții voastre și să trageți concluzia că totul este pierdut. Puteți oricând întoarce situația, iar unul dintre modurile prin care o întoarceți este prin schimbarea a ceea ce simțiți în legătură cu circumstanțele vieții voastre actuale. Astfel, puteți începe să vibrați la o frecvență mai înaltă pur și simplu privind lumea din jurul vostru dintr-o perspectivă diferită, printr-o lentilă diferită. 

Puteți alege să fiți într-o stare mai înalt vibrațională alegând modul în care îi priviți pe oamenii din viața voastră, finanțele din conturile voastre curente și slujba voastră, pe vecinii voștri, sănătatea voastră, corpul vostru și orice altceva ce s-ar putea să priviți și să vă întrebați unde au luat-o lucrurile razna. Acum, pe măsură ce vă schimbați perspectiva, imediat schimbați și ceea ce la ce vă uitați. Prin urmare, puteți experimenta imediat puterea vibrației pe care o oferiți. 

S-ar putea să nu o schimbați într-un mod foarte observabil pentru voi în acel moment, dar dacă continuați să mențineți acea vibrație și nu renunțați, veți experimenta schimbările pe care vreți să le vedeți în lumea exterioară. Vă schimbați pe voi și schimbați totul în afara voastră. Este chiar atât de simplu. 

Acum, s-ar putea să vă întrebați ”Cum pot să schimb modul în care privesc ceva atunci când ceea la ce mă uit este atât de detestabil?” Ei bine, în primul rând, o puteți accepta ca pe o provocare să o faceți. Puteți conștientiza că totul a fost creat de Sursă și este Sursa și, prin urmare, totul este Creatorul și totul este Iubire, indiferent de cum ar putea arăta, ați putea să-l simțiți sau să vă miroasă vouă. 

Prin urmare, vă puteți începe călătoria din acest punct și apoi să începeți să vă întrebați ”De ce ar fi creat Sursa așa ceva din Sine? Care ar fi scopul?” Scopul este să vă ofere vouă oportunitatea să fiți adevăratul vostru sine, sinele vostru întreg, în ciuda acelor circumstanțe. Trebuie să existe ceva, o situație pe care să o găsiți de neiubit înainte să puteți fi iubire necondiționată în fața acelor circumstanțe. Știați că puteți face asta, și noi știm că puteți face asta, și, cu siguranță, și Sursa știe că puteți face asta.  

Știți că o puteți face chiar acum, totuși, întrebarea rămâne și numai voi aveți răspunsul. Și dacă într-un anumit moment nu credeți că o puteți face, atunci ar fi cu siguranță bine să vă îndepărtați de acea situație și să mergeți să faceți ceva, să vedeți ceva sau să mirosiți ceva care să vă ridice vibrația, ceea ce va face să vă fie mai ușor să vă îndreptați din nou atenția asupra a ceea ce ați vrea să iubiți necondiționat. 

Asta este treaba voastră; asta este treaba pe care o au de făcut toți cei care se află astăzi pe Pământ. Știți că sunteți înconjurați de provocări, dar mai știți și că sunt provocări care vă vor face să fiți mai mult cine sunteți cu adevărat atunci când le înfruntați. Așa că, nu aruncați nimic la coșul de gunoi pentru că totul are valoare pentru voi și totul face parte din această experiență de viață care este menită să vă arate cine sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.