marți, 16 aprilie 2024

Vă răniți sufletul?

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici să vă spunem mai multe despre sufletele voastre frumoase. Vă gândiți la sufletele voastre ca la ceva ce posedați. Cu toate acestea, sufletele voastre sunt cine sunteți voi cu adevărat. Ele sunt adevărul vostru, esența voastră și sunt aspecte ale Sursei/Creatorului/Tot-Ceea-Ce-Este. Prin urmare, sufletele voastre sunt ființe infinite și eterne de iubire necondiționată și vă spunem asta pentru că acest lucru este valabil și pentru voi înșivă. Sunteți ființe infinite și eterne de iubire necondiționată și sunteți aspecte ale Sursei. Acum, cine pretindeți că sunteți în corpul vostru fizic, nu deține întotdeauna această cunoaștere și vorbește, gândește și acționează în consecință. 

Scopul fiecărei ființe umane aflate în existență este să se cunoască așa cum este cu adevărat în timp ce se învârte peste tot mascată în costumul său fizic de carne și oase. Așa trăiți tot ce este mai bun în ambele lumi. Așa deveniți cine sunteți cu adevărat, în ciuda provocărilor pe care vi le-ați pus în cale în realitatea fizică pe care o numiți viață. Nu vă faceți griji că vă răniți sufletul făcând ceea ce faceți, gândind ceea ce gândiți sau spunând ceea ce spuneți. Nu puteți face asta. Puteți simți un decalaj mai mare între cine vă prefaceți că ați fi și cine sunteți cu adevărat, și asta este cel mai rău. 

Cel mai rău lucru pe care-l faceți este că atunci când nu sunteți adevăratul, deplinul vostru sine, aveți ceea ce ați numi o emoție negativă. Când aceste emoții apar, cel mai bun lucru de făcut în acel moment este să acceptați emoția așa cum este. Este ceea ce este, dar nu trebuie să continue să apară. Puteți învăța din ea și puteți crește din ea. Puteți identifica de ce a apărut și să recunoașteți că este ceva ce doriți să schimbați, astfel încât să nu continuați să experimentați acea emoție care nu se simte atât-de-bine. 

Acele emoții negative sunt prietenele voastre pentru că vă arată că sunteți ieșiți din aliniere, descentrați, nu pe calea voastră. În acele momente alegeți să nu fiți cine sunteți cu adevărat, dar acele momente pot fi trecătoare dacă le permiteți să fie. Dacă, în schimb, vă criticați pentru orice ați făcut, spus sau gândit, atunci veți rămâne mai mult în acea stare emoțională negativă. Trebuie să fiți îngăduitori cu voi înșivă; trebuie să vă iertați ca să puteți trece dincolo de sinele fals, limitat pe care vi l-ați creat ca să experimentați. 

Nu puteți rămâne în acea stare de vibrație joasă pentru totdeauna, așa cum nu puteți fi costumul de carne și oase în care v-ați mascat și vă prefaceți că ați fi, pentru totdeauna. Nici voi n-ați vrea. Vă veți schimba, veți evolua, veți ascensiona pentru că este potrivit pentru voi să aveți noi experiențe. Dați drumul acestor tendințe spre auto-încriminare, ură față de sine, silă de sine și atunci vă va fi mai ușor să fiți iubirea care sunteți, pentru că iubirea care sunteți nu judecă. Sufletul și Sursa voastră nu v-au judecat niciodată. Nici măcar o dată. Dar voi aveți tendința să vă judecați pe voi înșivă și este unul dintre lucrurile la care le dați drumul chiar acum. Să faceți asta se simte atât de bine. Să nu o faceți, se simte rău. Alegeți ce vreți să fiți și cum vreți să vă simțiți și trăiți fericiți pentru totdeauna pentru că este dreptul vostru din naștere să o faceți, iar noi vom continua să vă încurajăm să o faceți pentru că suntem ghizii și prietenii voștri iubitori aflați aici, în dimensiunea a douăsprezecea.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul de Maeștri Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.