duminică, 14 aprilie 2024

Un val masiv de energii ale eclipsei

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă aflați în mijlocul unui val masiv de energii acolo pe Pământ. Puteți face ce vreți cu acele energii, pentru că aveți liber arbitru și pentru că sunteți ființe creatoare. Voi creați cu energie, fie că acea energie este o piatră sau un gând, fie că este o durere sau un sunet. Voi creați cu energie și atunci când vin energii noi peste voi, așa cum sunt acum, puteți crea ceva ce este nou și ce a fost necunoscut omenirii înaintea acestui moment. Acesta este ceea ce este incitant să fiți acolo pe Pământ în acest moment. 

Trebuie să plecați de unde ați fost ca să ajungeți unde mergeți. Trebuie să experimentați deplasarea, mișcarea, evoluția și expansiunea. Iar aceia dintre voi care o faceți în mod conștient călăriți cu bucurie valul acestor energii. Trebuie să faceți asta pentru că voi ați decis să mergeți pe planeta Pământ să aveți o viață într-un loc fizic dens cu multă polaritate. Acum, ceea ce puteți face este, probabil, dincolo de nivelul de conștiință al minții voastre fizice și acest lucru ar trebui să vă incite. 

Ceea ce nu cunoașteți vă poate pune într-o stare de frică sau vă poate pune într-o stare de surescitare. Dacă sunteți mai pozitiv orientați, veți ajunge într-o stare de surescitare. Dacă sunteți mai negativ orientați, veți ajunge într-o stare de frică. Alegerea vă aparține. Din nou, liberul arbitru. Folosiți-l ca să alegeți, să mergeți pe calea pozitivă, să vă deschideți către energii și experimentări cu o frecvență din ce în ce mai înaltă, să vă cunoașteți pe voi înșivă în moduri în care nu v-ați cunoscut niciodată înainte. 

Cu alte cuvinte, ascultați-vă inima. Fiți conștienți de dorințele voastre și aveți încredere că dorințele voastre pot și se vor materializa. Nu se vor materializa doar datorită unui Dumnezeu foarte bun și iubitor care vă îndeplinește dorințele. Se vor materializa datorită vouă și pentru că aveți în voi puterea să accesați orice vis, orice dorință, orice manifestare. Întotdeauna ați avut această putere, dar acum pășiți în această putere și vă folosiți de ajutorul care-l primiți de sus. Acesta este, de fapt, modul în care funcționează. Prin munca în echipă. Printr-o unire a forțelor. Prin fuziunea non-fizicului cu fizicul obțineți rezultatele dorite. 

Și este momentul ca mai mulți oameni să conștientizeze acest lucru astfel încât să puteți beneficia de această cunoaștere. Sunteți acolo să mergeți mai departe de unde ați fost înainte și o puteți face conștient și deliberat fără să știți exact în fiecare moment spre ce vă îndreptați. Asta este partea incitantă, că trebuie să desfaceți acele cadouri și tot mai multe cadouri continuă să vină. Când vă simțiți destul de bine și aliniați cu Sursa voastră, puteți muta munții din loc, puteți merge în locuri în care n-ați mai fost niciodată și puteți experimenta noi culmi ale extazului. 

Nu vă limitați niciodată privind în jur și spunând ”Ce este posibil? Lăsați-mă să determin asta prin ceea ce pot vedea acolo și prin ceea ce alți oameni au făcut și au realizat în viața lor.” Sunteți meniți să treceți dincolo de ceea ce a fost înainte și o faceți rămânând în trupurile voastre, fiind prezenți și observând că aveți chiar acum această cantitate copleșitoare de energie care vă este disponibilă să o folosiți și să o folosiți în orice mod credeți de cuviință.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.