luni, 15 aprilie 2024

Cum să alegeți linia temporală/viitorul pe care vi-l doriți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte în măsură să vedem acolo jos multe linii temporale simultane, noi existând în dimensiunea a noua, și putem vedea diferitele linii temporale care se află în fața fiecăruia dintre voi care primiți aceste mesaje. Știm că noile linii temporale sunt create atunci când vă folosiți imaginația; când treceți dincolo de credințele celor din jurul vostru și ale celor care au venit înaintea voastră. Știm că sunteți, de fapt, foarte creativi și capabili să ajungeți la stele, la propriu. Mulți dintre voi vă întrebați când vor ateriza navele peste tot pe planetă și vă întrebați cu ideea că acest lucru este bătut în piatră chiar acum. 

Voi credeți că aceste decizii sunt luate în afara voastră de către o altă ființă sau grup de ființe, dar voi decideți când se întâmplă asta. Voi decideți când omenirea are acces la energia liberă. Voi decideți când primiți tot ceea ce vine spre voi, toate darurile voastre, tot ceea ce ați vrut vreodată să manifestați. Toate sunt chiar acolo, așteptând ca voi să le primiți. Voi sunteți cei care decideți. Voi sunteți cei care vă focalizați (asupra lor). Voi sunteți cei care vibrați. Voi sunteți cei care gândesc, simt, acționează, vorbesc și atunci când rămâneți în aliniere cu ceea ce vă doriți și dați drumul la tot ceea ce nu vă doriți, vă puneți pe acea linie temporală care se simte a fi cea mai bună pentru voi. 

Dacă vă aliniați cu o versiune a colectivului uman care este pregătită pentru un contact deplin și deschis cu e.t. anul viitor, atunci veți avea acea experimentare. Dar dacă vă uitați în jur și spuneți ”Acești oameni nu sunt pregătiți”, atunci rămâneți blocați în acea linie temporală. De voi depinde. Aveți gânduri mai bune față de semenii voștri și față de voi înșivă. În loc să vă concentrați asupra defectelor și slăbiciunilor voastre, concentrați-vă pe cât de departe ați ajuns, cât de mult potențial există în fiecare dintre voi și concentrați-vă pe iubirea care sunteți și pe iubirea care există în orice altă ființă umană. Și în timp ce sunteți aici, concentrați-vă asupra faptului că toate ființele din întreaga galaxie sunt iubire. Sunt Sursă de Energie. 

Desigur, mulți dintre ei au acționat în moduri care sunt mult mai puțin decât ceea ce v-ați aștepta de la o Ființă Sursă de Energie, dar asta înseamnă doar că veți avea experiența de a-i ierta. Veți ajunge să vedeți ceea ce este cel mai bun în fiecare ființă. Asta este alegerea voastră; asta este alegerea pe care o veți simți ca cea mai bună atunci când o luați. Într-adevăr, nu există altă alegere, pentru că trebuie să faceți acea alegere ca să fiți cine sunteți cu adevărat, iar să fiți cine sunteți cu adevărat este destinația către care duc toate drumurile. Mergeți cu toții acasă la Sursă; toți sunteți acolo ca să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. 

Așa că, nu uitați asta. Nu cădeți în acea capcană să vă vedeți neînsemnați, nesemnificativi și destinați să aveți anumite experiențe. Lumea este ceea ce faceți voi din ea. Viața voastră poate fi mai bună, chiar și după cele mai înalte standarde, dacă îi dați voie să fie așa. Iar voi deveniți sinele voastre mai înalte, sinele voastre cinci dimensionale, indiferent de ceea ce face altcineva sau indiferent de modul în care apare uneori. Alegeți cea mai bună linie temporală pentru voi chiar acum, fiind conștienți de faptul că alegeți și că linia temporală pe care o  simțiți ca cea mai bună există.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.