miercuri, 3 aprilie 2024

La ce vă puteți aștepta în aprilie 2024

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Suntem aici să vă vorbim despre luna aprilie 2024 și la ce vă puteți aștepta de la energiile de susținere. Vă puteți aștepta ca aceste energii să vină nu numai de la soarele vostru, ci și de la Pământul vostru și de la toți prietenii voștri cosmici, galactici și de la membrii familiei voastre. Ne adunăm cu toții să ajutăm omenirea, iar energiile lunii aprilie vor fi acolo să vă susțină în creșterea vibrației, creșterea nivelului de conștiință și să faceți următorul pas pe scara ascensiunii voastre. 

Asta înseamnă că puteți crește în salturi și limitări pe tot parcursul lunii aprilie, mai ales dacă sunteți conștienți de oportunitățile să faceți acest lucru. Aceste oportunități se vor arăta într-o varietate de moduri și vă vor fi oferite multe oportunități să treceți la următorul nivel al conștiinței voastre. Veți fi în mod continuu înghiontiți către gândurile, vorbele și comportamentele care vă vor aduce într-o stare mai înalt vibrațională, iar orice vă va duce în direcția opusă va fi atât de evident încât vă va sări în ochi. 

Să fiți treziți, așa cum sunteți, vă va ajuta să inversați orice tendință pe care o aveți să mergeți în direcția mai jos vibrațională. Aveți tendința să observați mai des când sunteți într-o stare mai jos vibrațională pentru că se simte atât de deranjantă pentru voi. Este mai probabil să detectați un gând sau o credință care nu vă servește pentru că acum sunteți atât de obișnuiți să mergeți în direcția corectă. Sunteți atât de treziți și continuați să deveniți din ce în ce mai conștienți de când vă mișcați spre lumină, spre sinele vostru mai înalt din dimensiunea a cincea. 

Ce înseamnă toate acestea în viața voastră fizică de zi cu zi este că veți fi, totodată, în măsură să faceți pași uriași înainte în proiectele pe care le aveți, obiectivele pe care vi le-ați stabilit, afacerile pe care ați dorit să le începeți, cărțile pe care ai vrut să le scrieți. Veți primi înghiontirile de la ghizii voștri, de la tărâmul zânelor, de la sinele vostru mai înalt, din atât de multe locuri și de la ajutoare diferite încât veți observa că muzele sunt în jur și sunt, de fapt, un grup vesel care vrea să co-creeze împreună cu voi, care vor să vă ofere acele gânduri inspirate, acele idei asupra cărora puteți și vreți să acționați. 

Așadar, luna aprilie este o lună în care să vă așteptați la lucruri mărețe, să vă așteptați la ceea ce ați așteptat și să vă simțiți susținuți la fiecare pas pe cale, așa cum vă dorim să vă simțiți tot timpul. Dar pentru că acum știți despre acest element al lunii aprilie, vă puteți deschide mai mult și vă puteți vedea mai mult mișcându-vă în direcția în care vreți cu adevărat să mergeți în această viață de ascensiune. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.