duminică, 21 aprilie 2024

Este momentul să vă revendicați puterea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem conștienți de rana pe care mulți oameni o poartă în ei și această rană devine resentiment, furie și ură față de persoana sau oamenii responsabili de orice ce rănește persoana în cauză. Asta duce la tot felul de probleme în viața unui individ și acele probleme se manifestă într-o varietate de moduri. Puteți experimenta probleme de sănătate, probleme financiare sau probleme în relații, iar unii oameni le experimentează pe toate cele de mai sus, toate problemele care decurg din acel moment inițial de a fi fost rănit de altcineva și a nu putea ajunge la iubirea care este miezul fiecăruia dintre noi.    

Puteți simți iubirea care se află în miezul vostru atunci când vă îndrăgostiți de cineva și vă puteți întâlni cu acea persoană și ați fi de acord să intrați într-un parteneriat cu acea persoană, dar, în cele din urmă, rana care în mod normal umbrește acea iubire, va reveni și va reveni ca să fie explorată în cadrul acelei relații. Cum să vă vindecați de acele răni pe care le-ați adunat în voi de-a lungul anilor, sau chiar deceniilor, în care ați fost răniți de alții? În primul rând, ajută dacă puteți recunoaște, prin trezire spirituală, că voi ați plănuit să fiți răniți de acea persoană sau de acei oameni. Dacă puteți recunoaște că a fost o înțelegere, că a fost implicat un contract și că ați semnat acel contract, atunci puteți ajunge într-o stare de acceptare. 

Dacă puteți accepta ceea ce s-a întâmplat și ce simțiți în legătură cu asta, și toate repercusiunile, atunci puteți ajunge într-o stare de iertare. Când îi iertați pe alții pentru ceea ce v-au făcut sau v-au spus, în acel moment  eliberați atât de multe care v-au împiedicat să fiți iubirea care sunteți cu adevărat în fiecare moment. Mulți dintre voi, cei care sunteți treziți, vă mai țineți încă de resentimentele voastre, de furia și judecata voastră la adresa celor care v-au rănit și a celor care i-au rănit pe alții și, prin urmare, înțelegem că aveți nevoie de reamintiri cum este aceasta, care să vă spună că tot ceea ce ați experimentat, în special în prima parte a vieții voastre, a fost planificat. A fost orchestrat de voi și de toți ceilalți care au fost implicați să vă ofere o anumită experiență. Acele experiențe sunt necesare ca toată lumea să ajungă la decizia că vrea să elibereze ceea ce este greu, ceea ce i-a tras înapoi. 

Așa că, mai întâi trebuie să suferiți o ofensă care vă va cere să acceptați și să iertați, iar acest lucru poate fi foarte greu pentru o persoană să ajungă să-l recunoască. Este greu să vă amintiți configurația, planul vostru pentru această viață așa că, trebuie să credeți pe cuvânt ființe și colective ca al nostru care vă spun că tot ceea ce vi s-a întâmplat a avut la bază un acord și ați luat parte la acel acord. Când acest lucru este pe deplin înțeles, aveți de ales dacă veți continua să vă vedeți drept victimă sau dacă vă puteți accepta ca co-creatori. Când sunteți co-creatori vă puteți ierta pe voi înșivă și pe toți cei implicați în co-crearea care a avut ca rezultat faptul că ați purtat acea rană, sau acele răni, în voi atât de multă vreme. 

Iertarea este eliberare; este eliberatoare și vă dă voie să luați un nou start în viața voastră. Când o luați de la capăt, fără toată acea traumă și toate acele răni, imaginați-vă ce puteți deveni. Imaginați-vă câtă iubire puteți accesa și cât de mult din acea iubire puteți răspândi în jur. Și să știți că atunci când o faceți, vă accesați adevărata putere. Vă puneți apoi într-o poziție în care puteți crea o viață atât de frumoasă pentru voi înșivă și pentru toți cei care fac parte din viața voastră. 

Asta este ceea ce ne dorim pentru voi toți și de aceea vă oferim această reamintire a puterii iertării și a adevărului despre cine sunteți ca ființe eterne și infinite care au existat înainte de această întrupare și care vor continua să existe pentru totdeauna și chiar mai mult. Doar niște ființe foarte puternice ar fi vreodată de acord să fie atât de vulnerabile pe cât sunteți voi și și-ar da voie să fie victime ale abuzurilor de orice fel așa cum sunteți voi. Este momentul să vă revendicați puterea, iar modul în care să o faceți este să dați drumul și să-i iertați pe toți cei care v-au rănit până în acest moment din viața voastră. Odată ce o faceți, imaginați-vă ce puteți fi și ce puteți crea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.