luni, 22 aprilie 2024

Reuniți-vă ca Lucrători în Lumină și primiți mai mult de sus

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Începeți să simțiți importanța acestei vieți și a acestui moment pentru omenire și începeți să vă dați din ce în ce mai mult seama că nu trebuie să faceți totul singuri. Sunteți meniți să vă reuniți ca o echipă de lucrători în lumină și este menit să fie un efort de colaborare. De asemenea, nu trebuie să rezolvați singuri toate problemele din viața voastră și începeți să recunoașteți nu numai că aveți ajutoare în multe forme și multe dimensiuni, dar și să vă dați seama cum să primiți acel ajutor. 

Vrem să știți că atunci când vă despovărați și vă dați jos greutatea lumii de pe umeri, adeseori puteți primi și primiți ajutorul care este acolo în toate multele forme în care poate veni spre voi. S-ar putea să priviți pe un coridor, și un singur coridor, ca ajutorul să vină la voi și pentru că vă concentrați într-o direcție atât de îngustă, nu puteți vedea că vă vine ajutor dintr-un alt pasaj dintr-o direcție diferită de cea în care l-ați căutat. 

Același lucru este valabil și cu privire la ceea ce obțineți în ceea ce privește darurile și abilitățile voastre spirituale. S-ar putea să credeți că trebuie să aveți un anumit dar și că acesta trebuie să vină printr-un curs, o carte sau o persoană, dar sunt multe căi prin care să primiți ajutorul pe care-l doriți cu privire darurile și abilitățile voastre și cum să le accesați. Ceea ce vreți să faceți este să vă luați acea greutate a lumii de pe umeri în mod deliberat și conștient și să vă spuneți că nu trebuie să faceți voi totul. 

Amintiți-vă că sunt o mulțime de alți lucrători în lumină care vor să se conecteze cu voi și să se coordoneze cu voi. Doresc să colaboreze cu voi în toate felurile în care o faceți, dar nu veți ști niciodată asta decât dacă vă apropiați de ei și vă deschideți posibilității ca unul sau mai mulți dintre ei să se deschidă și să se apropie de voi. Când recunoașteți că asta este în totalitate creația voastră, atunci puteți fi siguri că voi faceți totul, dar nu sunteți meniți să faceți totul prin acel singur corp sau acea singură viață. 

Puteți primi o descărcare care să vă ajute cu darurile voastre spirituale de la o versiune a sufletului vostru care a trăit cu sute de ani în urmă o așa zisă viață trecută. Nu trebuie să faceți totul să se întâmple și nu trebuie să reinventați roata. Sunteți acolo să experimentați mai mult decât ați experimentat, dar sunteți acolo și să schimbați modul în care faceți lucrurile, făcând lucruri și primind ceea ce vă doriți. 

Așadar, dacă vă puneți acele întrebări despre ”cum îmi pot schimba abordarea față de asta?” și ”cum pot primi mai mult decât am primit?” puteți începe să mergeți pe acea cale de auto-reflecție care cu siguranță vă va ajuta să identificați modurile în care vă limitați și folosiți o abordare foarte îngustă la minte a circumstanțelor vieții voastre și a lucrurilor pe care vreți să le schimbați în ea. Relaxați-vă și amintiți-vă că aveți membri ai familiei de suflet în formă fizică pe care nu i-ați întâlnit încă în această viață. Știți că numărul de ajutoare pe care le aveți în jurul vostru este cu mult mai mare decât probabil credeți și dați-vă seama că atât de multe sunt deja în mișcare încât nu trebuie să porniți vreodată ceva de pe loc. 

Sunteți acolo ca o continuare a expansiunii sufletului vostru, care este o ființă foarte mare și o ființă atemporală. Amintiți-vă că întotdeauna veți face următorul pas în călătoria voastră și, chiar și-atunci când nu știți care este următorul pas, el este întotdeauna acolo. Pe măsură ce sunteți dispuși să mergeți mai departe cu mai multă credință și mai multă încredere, puteți primi mai mult ajutor de sus și din jurul vostru să vă schimbați modul în care vă trăiți viața și să vă schimbați lumea în mai bine. Aceste două lucruri sunt cele două lucruri care sunt scopul tuturor, indiferent cine sunt și indiferent ce trăiesc.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.