vineri, 5 aprilie 2024

Ce înseamnă alinierea cu Sursa?

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Aveți tendința să observați când nu sunteți în aliniere cu Sursa. Cu toate acestea, aveți multe nume diferite pentru acea stare de a fi și multe moduri diferite să o descrieți. Sunteți meniți să vă folosiți de răspunsul pe care-l primiți de la emoțiile voastre, de la corpurile voastre și de la condițiile vieții voastre ca să determinați dacă vă îndreptați sau nu conștiința în direcția potrivită. Când vă îndreptați conștiința spre interior și descoperiți alinierea pe care o căutați cu Sursa, totul acolo, inclusiv fizicul și condițiile sale, tinde să i se poarte de grijă pentru voi. 

Dar asta este ceva greu de crezut pentru oamenii care au fost învățați că își manipulează lumea prin cuvinte și acțiuni ca să o facă să se conformeze dorințelor lor și mai sunteți, de asemenea, învățați că unii oameni sunt mai buni la asta decât alții. Acum, cineva care este aliniat cu Sursa și care nu are nimic, tinde să fie mai fericit decât cineva care nu este aliniat cu Sursa și are totul, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la tot ca să fiți în aliniere cu Sursa. Aceasta este o învățătură la care mulți oameni trebuie să-i dea drumul pentru că este o idee falsă. Este o credință limitatoare și mulți din noua eră au luat-o drept adevărul lor. 

Nu este nevoie să sacrificați nimic ca să aveți altceva. Nu este nevoie să vă sacrificați bogăția materială ca să fiți în aliniere cu Sursa. Și astfel, devine apoi o oportunitate pentru voi toți să vedeți dacă renunțați la alinierea cu Sursa pentru că credeți că de asta este nevoie ca să obțineți ceva ce vă doriți și este în afara voastră. 

Acum, în acest moment, unii dintre voi vă întrebați ce înțelegem noi mai exact prin ”aliniere cu Sursa”, așa că, vă vom spune. Vorbim despre să vă simțiți așa cum vreți să vă simțiți, emoțional vorbind. Vorbim despre să operați din vibrația din care vreți să operați. Când vă concentrați pe ceea ce vă aduce bucurie și vă luminează, vă simțiți în aliniere cu Sursa. 

Când vă concentrați pe lipsa a ceea ce doriți sau pe motivele pentru care nu puteți avea ceea ce doriți, sunteți ieșiți din aliniere cu Sursa. Când vă concentrați pe ceea ce cineva v-a spus și v-a rănit sentimentele, nu sunteți în aliniere cu Sursa, iar când vă concentrați pe frumusețea unei flori, sunteți în aliniere cu Sursa. Sursa este acea floare și Sursa iubește, de asemenea, acea floare. 

Prin urmare, căutați în viața voastră echilibrul dintre concentrarea într-un mod care vă pune în aliniere cu Sursa și întreprinderea acțiunilor de care este nevoie și pe care doriți să le întreprindeți. La urma urmei, vreți ca acțiunile voastre să fie inspirate din acea stare în care v-ați găsit alinierea cu Sursa și atunci acele acțiuni sunt fructuoase. Acele acțiuni tind să fie o exprimare a alinierii cu Sursa, în loc de o grămadă de lucruri pe care le faceți încercând să obțineți lucrurile pe care le doriți. Astfel, știind aceste lucruri așa cum le știți, orice persoană rezonabilă ar căuta mai întâi acea aliniere cu Sursa, iar noi știm că sunteți oameni rezonabili și logici. 

Prin urmare, vă cerem să luați în considerare într-un mod mai regulat dacă ceea la ce vă gândiți sau faceți vă pune mai mult în acea stare de aliniere cu Sursa. Din nou, nu este nevoie să renunțați la ea ca să obțineți ceva din afara voastră, dar trebuie să aveți încredere că alinierea voastră cu Sursa vă va aduce tot ceea ce vreți. Și vă va aduce, de asemenea, ideile inspirate pe baza cărora puteți apoi acționa, astfel încât să puteți întreprinde cu bucurie acțiunile necesare să obțineți rezultatele dorite în viața voastră. Vă invităm să faceți din asta o practică obișnuită pe tot parcursul zilei și să observați cât de minunat se schimbă viețile voastre ca urmare. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.