vineri, 19 aprilie 2024

Un moment prevestit

Mesaj de la Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Este un moment de suferință adâncă care a fost prevestit. Acest moment ajunge acum la voi. El prevestește zilele de pe urmă ale capturării voastre. Cât de lin decurge va depinde de concentrarea și energia voastră, precum și de acțiunile câtorva aleși. 

Pentru că nu vă înșelați, titlurile care fac înconjurul lumii au un impact asupra vieții colective într-o manieră viscerală. Este momentul să discutăm despre alegerile făcute de ființele întrupate*. Unele dintre ele sunt clare atunci când sunt privite dintr-o perspectivă trezită. 

Există printre voi acum ființe a căror viață o influențează pe a voastră într-un mod foarte real. Aceștia nu sunt oameni din familia voastră sau, cel mai probabil, dintre vecinii voștri. Aceștia sunt oameni care comandă scena mondială și ale căror acțiuni sunt adeseori cunoscute public. Acești oameni stau de ambele părți ale fiecărui conflict. Sunt atât pe partea ”luminoasă”, cât și pe partea ”întunecată”. Ei s-au întrupat special ca să accelereze conștiința rasei umane. 

I-ați numi Suflete Străvechi. Ei au fost fiecare celălalt. Ei, chiar acum, ar fi categorisiți drept războinici. Odată ce pășesc pe scena mondială, ei sunt întotdeauna o parte a acțiunii. Nu contează dacă sunt pe scena actuală. Rolul pe care și l-au asumat este o constantă. 

Sunt ființe puternice. Le veți fi auzit numele și acțiunile. 

Apoi mai sunt și alții, cu care probabil nu sunteți familiarizați, care sunt aici pentru un rol mai liniștit, dar cu un impact la fel de mare. Ei dețin numeroase părți, fiecare dintre ei la fel de influențatori și provocatori ca frații și surorile lor mai publice. Unii dintre aceștia citesc aceste cuvinte. 

Ei fac energetic multe lucruri ca să influențeze colectivul. Ei pot deține energia pentru mase sau pot manipula energia în multiple situații sau pot opera în timp ce dorm sau se află în transă în mai multe tărâmuri. De multe ori, sunt implicați în ceea ce s-ar putea numi ”bătălii”. Sunt la fel de puternici și numiți, de asemenea, războinici. Aceștia sunt suflete bătrâne, foarte posibil și străvechi. 

Apoi, mai sunt mulți alții, legiuni de suflete foarte bătrâne care influențează colectivul cu amprenta lor personală. Aceștia ar fi cei diferiți, adeseori tăcuți, dar nu întotdeauna. Ei își urmează propria cale, care este adeseori în contradicție cu calea ”populară”. 

Ei nu pot fi cu ușurință definiți, totuși dețin roluri identice. Ei au venit acum să mențină coeficientul de lumină aici pe Pământ. Vor continua să fie aici, pe Pământ, până când serviciile lor nu vor mai fi necesare. Acel moment va avea loc odată ce lumina s-a extins ca să-i învăluie pe cei mulți. Acel moment va fi peste ani, nu luni. Este un moment divin și determinat în mod colectiv. Acum pare că va avea loc peste cinci ani de acum, mai mult sau mai puțin. Cel mai devreme pentru acest moment este anul 2025. Nu mai pot fi spuse multe cu privire la o predicție a momentului. 

Motivul pentru care discutăm acum despre asta este să vă ajute la întreținerea energiei. Adeseori sunt făcute tot felul de raportări despre ”evenimente”, iar acestea au efectul de a vă secătui de energie.** Concentrarea voastră va fi mai bine folosită pe scopul vostru. Fără îndoială fiecare v-ați recunoscut rolul așa cum este explicat în descrierile anterioare oferite aici. Fiți siguri că aveți unul. 

Pentru acest moment ați venit și sunteți pregătiți. Intuiția voastră vă va ghida cel mai bine mișcările. Vă va conduce la locul în care este nevoie de voi. Urmați-vă îndrumarea interioară. Acolo nu există răspunsuri greșite. De asta sunteți aici. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț, dragii mei. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*O referire la alegerile făcute înaintea întrupării în viața fizică. 

**Înseamnă energia consumată întrebând și așteptând și cercetând cine ce ”eveniment” așteptat prezice.

 

Traducere Monica Poka

Sursa



Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.